Rólunk

Tudjon meg többet fogászatunkról

Jó lenne mosolyogva járni fogorvoshoz?

 

Sajnos a mai rohanó világban az egymásra való odafigyelés kezd olyan ritka madárrá válni, mint a fehér holló. Úgy gondoljuk, ez nagyon komoly probléma. Nap mint nap tapasztaljuk új pácienseinknél, hogy arról panaszkodnak, milyen ritkán találkoznak olyan egészségügyi ellátással, ahol teljes mértékben odafigyelnek rájuk és egy kedves mosoly vagy egy jó szó luxusnak számít.

 

Hiszünk abban, hogy ezen lehet és kell is változtatni.

 

 

“Ezért döntöttem úgy 13 éve, hogy magánrendelőt nyitok és nem állok be a lélektelen „állami futószalag” mellé, hogy teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak, és annyi időt szánhassak rájuk amennyire egy kezelés során szükségük van. Azt vallom, hogy az orvos nem fölérendelt szerepet játszik a páciense felett, hanem őszinte, kedves, baráti figyelemmel fordul felé.”
Dr. Pölös Andrea

 

 

Tudjuk, hogy a fogorvos székébe beülni sokaknak lelkileg is nagy megpróbáltatás, ezért tudjuk, hogy kedves mosoly, egy jó szó mennyit segíthet a kezelés során és nagymértékben segíti a gyógyulás folyamatát is.

 

Hitvallásunk, hogy “Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak”. Ezért olyan kollegákkal dolgozunk, akik kedvesek barátságosak és könnyen megtalálják a közös hangot a páciensekkel.

 

Folyamatosan teszünk azért, hogy a PrimaDenta Fogászati Szakrendelés az a hely legyen, ahova az emberek félelmüket messze maguk mögött hagyva jönnek, és széles mosollyal távoznak.

 

 

 

Az a célunk, hogy ne a fogorvos és a fogászati kezelés legyen az a rémisztő „mumus”, amivel kiválóan lehet ijesztgetni az embereket egészen kisgyerekkortól idős korig.

 

Nem, mi ennek pontosan ez ellenkezőjét szeretnénk!

Az inspirál minket, hogy ezt a régi rémképet eltüntessük az emberek fejéből.

 

Mivel fogorvoshoz senki sem jár szívesen (még mi sem) nem várhatjuk el, hogy jókedvűen keressenek fel minket pácienseink.

Azért viszont mindent elkövetünk a kollégákkal, hogy aki minket felkeres az félelmet és szorongást félretéve érkezzen hozzánk és egy nagy mosollyal távozzon. Otthon pedig elmondhassa, „…én már nem félek a fogorvostól, sőt örömmel megyek legközelebb is!”

 

Hiszen tudja, hogy nálunk már a bejelentkezéskor kedves, megértő szavakra talál, a problémáját gyorsan, fájdalommentesen, magas színvonalon, és természetesen szakmai tudásunk legjavát adva orvosoljuk úgy, hogy közben csak „körülötte forog a világ”.

 

Ezért a kezeléseinket az igények teljes mértékű figyelembevételével alakítjuk ki és ehhez lehetőségeinkhez mérten tartjuk is magunkat. Mi sem szeretjük az „apró betűs” részeket és az utólagos meglepetéseket.
Mi a tiszta, őszinte kommunikációban és a korrekt bánásmódban hiszünk.

 

Annak érdekében, hogy egy kezelés végén nyugodt szívvel engedjük útjára Pácienseinket, a beavatkozásokhoz körültekintően választjuk meg az anyagokat és eszközöket. Hosszas utánajárás és mérlegelés után tesszük le a voksunkat egy adott anyag vagy eszköz mellett. Mindenben törekszünk a prémium kategóriát választani, hiszen mi is ismerjük a mondást „olcsó húsnak híg a leve”. Ez pedig nem egyeztethető össze a minőségi szolgáltatással, mi pedig azt nyújtunk.

 

 

 

Természetesen nem is kérdés, hogy a munkánkra garanciát vállalunk.

 

Egy fárasztó nap végén boldogsággal tölt el minket, hogy megint úgy telt el egy nap, hogy ismét tettünk azért, hogy az emberek pozitív érzésekkel forduljanak a fogorvosukhoz és vállaljanak egy fogászati kezelést.

 

Hálásak vagyunk azért, hogy pácienseink értékelik az erőfeszítéseinket és az évek folyamán rengeteg pozitív töltetet kapunk tőlük. Ez a sok szeretet megerősíti bennünk, hogy érdemes volt ezt a pályát választani és ezt a szemléletmódot alkalmazni.

 

Ez erőt ad a folytatáshoz és a folyamatos fejlődéshez, hiszen jelenleg is rendelőnk bővítésén és szolgáltatási köreink szélesítésén dolgozunk.

 

 

A Primadenta csapata

Ismerje meg kollégáinkat

 • dr-polos-andrea

  Dr. Pölös Andrea

  fog- és szájbetegségek szakorvosa - a rendelő lelke és lelkes vezetője

  13 éve nyitottam meg magánrendelőmet azzal a céllal, hogy ne álljak be a lélektelen „állami futószalag” mellé, hanem teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak.

   

  A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2002-ben.

   

  2 év rezidensi időszak után 2004-ben tettem le a fog- és szájbetegségek szakvizsgát. Utána kialakítottam Szegeden, a Kecskeméti u. 29/A alatt saját fogorvosi magánrendelőmet, melyben 3 éves megszakítással ma is dolgozom.

   

  2008. januárjától 2010. decemberéig Finnországban exkluzív magánklinikán folytattam pályafutásomat, melynek során a fogászat különböző területein mélyítettem el szaktudásomat. (Implantátumokra készülő pótlások, esztétikai fogászat, szájsebészet, altatásban végzett teljes száj-rehabilitáció stb.)

   

  2011. januárjától megkezdtem a hazai praktizálást Szegeden, majd párhuzamosan Budapesten, alkalmazva számos skandináv-módszert.

   

  A végzésem óta fontosnak tartom, hogy értesüljek  a legfrissebb információkról a fogászat különböző területeiről és elsajátítsam a legmodernebb technikákat. Ezért folyamatosan ellátogatok hazai- és külföldi szakmai előadásokra, kongresszusokra.

 • suranyi-tibor

  Surányi Tibor

  az üzletvitel motorja

  Bár a háttérben dolgozok a Primadenta fogászatért, teszem ezt szívvel-lélekkel. Az üzletvitel ugyan olyan fontos része a páciensek akadálytalan kiszolgálásának, mint maga a foggyógyítás, ezért a legnagyobb alaposággal végzem munkámat.

   

  Munkámat nagymértékben segíti, több mint 17 éves nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatom, egyetemi diplomámat Németországban szereztem, illetve 14 évig dolgoztam egy multinacionális vállalatnál, ahol több világhírű nemzetközi nagyvállalat minőségbiztosítási ügyeiért voltam felelős. Ez alatt az idő alatt volt szerencsém Franciaországban és Finnországban is több évig dolgozni.

   

  A fogászattal és az a köré épült rendszerekkel, gépekkel, ügyvitellel feleségem (Dr. Pölös Andrea) révén ismerkedtem meg és azonnal beleszerettem ebbe a világba.

  Lelkesen mélyedtem és mélyedek el a mai napig is, a különböző fogászati kezelést segítő eszközök, gépek világában és ez által is segítem a PrimaDenta Fogászat működését az operatív cégvezetés és marketing tevékenység mellett.

 • dr-petho-gyongyi

  Dr. Pethő Gyöngyi

  szájsebész

  Szájsebészettel,  fej-nyaksebészeti esetekkel, bőrsebészettel, valamint arc esztétikai kezelésekkel foglalkozom.

   

  Mivel az általam művelt terület különösen elrettentő lehet a Pácienseknek, nagyon fontosnak tartom, hogy mindent kedvesen elmagyarázva, empátiával eloszlassam a félelmeket a kezelésektől. Betegeim elégedettsége a legfontosabb számomra.

   

  A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2010-ben.

   

  2010 és 2017 között a Szegedi Tudományegyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján töltöttem szakgyakornoki éveimet, ahol a szájsebészet mellett az arcon, fej-nyak régióban jelentkező számos, kihívást jelentő eset megoldására sajáthíthattam el a kezelési lehetőségeket.

   

  2017. novemberében teljesítettem Arc-, Állcsont- és Szájsebész szakvizsgámat kiváló eredménnyel. 2018-ban csatlakoztam a PrimaDenta Fogászat csapatához.

 • dr-peto-katalin

  Dr. Pető Katalin

  fogorvos - fogmegtartás mestere

  Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A diploma megszerzése után Budapesten dolgoztam, majd Szegedre költözve a PrimaDenta Fogászat csapatának tagjaként tevékenykedem.

   

  Rendszeresen részt veszek szakmai konferenciákon és továbbképző előadásokon, ezekkel is bővítve tudásomat. Legfőbb érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a különböző fogpótlások készítése.

   

  Fontos számomra, hogy pácienseimmel jó kapcsolatot alakítsak ki, a munkafázisokat átbeszélve szorongás és félelemmentes kezelést nyújtsak betegeimnek.

 • horvath-nikolett

  Horváth Nikolett

  fogászati asszisztens - aranykezű állandó segítségünk

  2017-ben szereztem meg fogászati asszisztens képesítésemet, majd csatlakozhattam a PrimaDenta Fogászat remek csapatához.

   

  Örömmel tölt el, hogy ebben a modern környezetben dolgozhatom, és napról napra fejlődhetek, tapasztalatot gyűjthetek.

   

  Fontos számomra, hogy a kezelések során megfelelő empátiával és kedvességgel én is hozzájáruljak a páciensek nyugodt hangulatához.

 • pappne-szucs-margit

  Pappné Szűcs Margit

  fogászati szakasszisztens - mindenki óvónénije

  1998-ban végeztem a hajdúböszörményi WIPF-en óvodapedagógusként és a DRHE-n valláspedagógusként.

   

  Azóta főállásban dolgozom óvónőként és valláspedagógusként Szegeden.

   

  A gyermekszeretet mellett az emberekkel való foglalkozás igénye, illetve egészségügyi érdeklődésem miatt döntöttem úgy, hogy elvégzem a fogászati asszisztensképző iskolát.

   

  2011-ben szereztem meg ez irányú képesítésemet, majd elkezdtem a PrimaDenta Fogászaton dolgozni, ahol igyekszem tudásom legjavát adva segíteni a félelemmentes kezelések megvalósulását.

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »