Széchenyi 2020

Süti beállítások

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur? Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »

Kedves Pácienseink!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PrimaDenta Fogászat május 25-én fogászati magánrendelését újra megkezdi.
 
A jelenlegi jogszabályok szerint a fokozatosság elvét kell követnünk, ami a következőket jelenti:
 
Először a sürgős eseteket és a félbemaradt olyan kezeléseket végezhetjük el, amik további halasztása egészségromláshoz vezetne. Ezek elvégzése után van lehetőség új páciensek és más jellegű beavatkozások elvégzésre is.
 
A koronavírus járvány miatt nagyon szigorú protokoll követése vált szükségessé, ezért arra kérjük, hogy a következő szabályokat követve vegye igénybe a szolgáltatásainkat!
 
1. Bejelentkezés kizárólag telefonon vagy e-mailben történhet. Ennek során a rendelő vezető-szakorvosa fogja felvenni az Ön adatait és egy kérdőív segítségével elvégzi a COVID-19 kockázat elemzést, amely során felderíti, hogy mekkora a valószínűsége a koronavírussal való fertőzöttségének. Ezek alapján dönt egy esetleges PCR teszt elvégzésének szükségességéről.
Amennyiben a PCR teszt elvégzése indokolt, rendelőnk felkészült a teszt azonnali elvégzésére is, amelynek eredménye 24, maximum 48 órán belül rendelkezésre áll.
 
2. Érkezéskor a következőket kérjük betartani:
 
a. Érkezzenek pontosan, amennyiben nem tudják tartani a megbeszélt időpontot, kérjük jelezzék és kérjenek új időpontot! A szigorított fertőtlenítési eljárás miatt, nagyon fontos az időpontok pontos betartása. Abban az esetben, ha előbb érkeznek kérjük, az udvaron várakozzanak!
 
b. Egyedül érkezzenek a rendelőbe (kisgyermek, idős beteg esetén 1 kísérő megengedett)!
 
c. Az épületbe belépés és csengetés előtt az ajtó mellé kihelyezett automata érintésmentes kézfertőtlenítővel fertőtlenítsék le a kezeiket.
 
c. Az épületbe lépéskor lábzsákot, sebészi hajhálót és arcmaszkot adunk, amit kérünk a rendelőben tartózkodás során végig viselni. A szájmaszkot kezelés közben az orra fogjuk felcsúsztatni.
 
d. Érintésmentes lázmérést követően kérjük kitölteni az anamnézis lapot, amely kiterjed a koronavírussal kapcsolatos kérdésekre is.
 
e. Amennyiben a lázmérés és a kérdőív eredménye azt mutatja, hogy nem gyanús koronavírus fertőzöttségre, úgy újabb kézfertőtlenítés után megkezdjük az ellátását. Abban az esetben, ha fertőzés gyanúja merül fel, a kezelést el kell halasztani, amíg meggyógyul.
 
f. Kérjük Önöket, hogy ha bármilyen felső légúti panaszuk van és/vagy lázasak, semmiképp ne jöjjenek a rendelőbe, mert így nem láthatjuk el Önöket! (Meglévő időpontját legalább 24 órával korábban töröljék vagy módosítsák!)
 
Mindent elkövetünk, hogy a legjobb és legbiztonságosabb körülmények között fogadhassuk kedves Pácienseinket, ebben számítunk az Önök közreműködő segítségére is.
 
Vigyázzunk egymásra és szeretettel várjuk Önöket május 25-től.

 

A PrimaDenta csapata