Széchenyi 2020

Szolgáltatásaink

Kérjük tekintse meg szolgáltatásainkat

 • fogmegtarto-kezelesek

  Fogmegtartó kezelések

  Fogmegtartó kezeléseink során a fájdalom megszüntetetésén túl mindent elkövetünk, hogy fogait még hosszú évekig gond nélkül tudja használni.

 • fogpotlasok

  Fogpótlások

  A fogpótlásokkal - legyen az akár híd, korona, kivehető fogsor vagy implantátum-, visszaadjuk önbizalmát és nem utolsó sorban rágóképességét

 • szajsebeszet-fogbeultetes-szeged

  Szájsebészet, fogbeültetés

  A PrimaDenta Fogászatnál elvégzett szájsebészeti beavatkozásokat teljes mértékben fájdalommentesen végezzük. Szegedi fogorvosi rendelőnkben a leggyakoribb szájsebészeti beavatkozások: a fogbeültetések (implantáció), valamint a a bölcsességfogak eltávolítása.

 • esztetikai-beavatkozas

  Esztétikai beavatkozás

  Nem csak ép, de gyökérkezelt fogak fehérítését is elvégezzük, illetve orvosi hozzáértéssel helyezzük fel a páciens által választott fogékszereket is.

 • dentalhigienia

  Dentálhigiénia

  A dentálhigiéniai kezelések az egészség megőrzésére, fenntartására és fejlesztésére, valamint a betegségek és elváltozások kialakulásának megelőzésére fókuszálnak.

 • fogszabalyozas-szeged

  Fogszabályozás

  Egyre nagyobb szerepe van életünkben a megjelenésnek, legyen az karrierépítés vagy magánélet. Az első benyomás kialakításában pedig a mosoly szépsége, rendezettsége kulcsfontosságú, hiszen esztétikai értéke van és igényességet, ápoltságot sugall.

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné szegedi rendelőnket felkeresni!

Online bejelentkezés »