Széchenyi 2020

Esztétikai beavatkozás

 

 

Fogfehérítés

 

Ugye Önnel is számtalanszor előfordult már, hogy társalgás közben beszélgetőpartnere fogaira tévedt a szeme? Sokszor ítéletet is hozunk az alapján, amit látunk. De mi történik, ha fordul a kocka?

 

Tovább »

 

 

Fogékszer

 

Szeretné szexi mosolyával a férfiakat ujja köré csavarni? Vagy levenni az embereket a lábukról vidám, önbizalommal teli nevetésével? A fogékszer remek lehetőség arra, hogy az egyébként is rendezett, szép fogsornak adjunk még valami pluszt.

 

Tovább »

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »

Kedves Pácienseink!

 

A kialakult járványügyi helyzet miatt sajnos arra kényszerültünk, hogy a vészhelyzet idejére felfüggesszük betegellátásunkat.

 

A fogászati kezelés jellegéből adódóan hatványozottan fennál a koronavírus terjedésének veszélye ezért úgy láttuk jónak, hogy a járvány lassításához és megfékezéséhez azzal tudunk a legjobban hozzájárulni, hogy nem végzünk a jelen helyzetben fogászati beavatkozást. Ezzel az intézkedéssel védjük kedves pácienseinket és a rendelőben dolgozó kollégákat és családjaikat is.

 

Megértésüket köszönjük, és egyben kérünk mindenkit, hogy vegyék komolyan a szakértők által megfogalmazott ajánlásokat és korlátozásokat! Igaz, hogy ezek az intézkedések mindenkit nehéz helyzet elé állítanak, de a járvány mielőbbi megfékezéséhez elengedhetetlenek.

 

A legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és szeretteinkre!

 

Kérjük, vigyázzanak magukra, és amint elmúlik a járványveszély újra szeretettel várjuk Önöket!

 

A PrimaDenta csapata