Széchenyi 2020

Fogékszer

Szeretné szexi mosolyával a férfiakat ujja köré csavarni? Vagy levenni az embereket a lábukról vidám, önbizalommal teli nevetésével?

 

A fogékszer remek lehetőség arra, hogy az egyébként is rendezett, szép fogsornak adjunk még valami pluszt. Ami által még jobban vonzza a tekinteteket és ellenállhatatlanná varázsolja tulajdonosát!

 

Manapság szerencsére egyre többen (elsősorban fiatal hölgyek) tesznek meg mindent a tökéletes külső elérése érdekében. Nincs is ezen mit csodálni, hisz az ápolt, gondozott külső már fél siker! És ez vonatkozik a gyönyörű, vonzó mosolyra is!

 

A fogékszer felső kismetszőre vagy szemfogra ragasztott apró kristály vagy arany ékszer.

 

A modern, esztétikai fogászat relatív új vívmánya, mely károsodás nélkül, egyszerűen és gyorsan „ékszerezi” fel Önt egy kis plusszal.

 

Primadenta fogékszer

Milyen esetekben alkalmazható?

 

Tulajdonképpen mindenkinél alkalmazható, aki szeretné egyébként is gondozott, szép fogsorát még szebbé varázsolni.

 

Hogyan készül?

 

  1. A fogak tisztítását (legtöbbször fogkő eltávolítást és polírozást) követően, speciális ragasztóanyagot használva rögzítjük a kiválasztott ékszert a fogon. A piacon számtalan különböző formájú, színű, méretű, anyagú ékszer érhető el.
  2. Mivel az ékszer odavonzza a tekintetet, nem minden esetben ajánlott. Például szabálytalan, „kusza” fogazat esetén nem szerencsés erre felhívni a figyelmet! De nem lesz tökéletes esztétikai eredmény akkor sem, ha sötét, „sárga” fogra rögzítjük. Ezért bizonyos esetekben megfontolandó előtte fogfehérítést végezni!

 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy speciális fogászati anyagokra és eszközökre van szükség a szakszerű rögzítéshez! A száj nyálkahártyáján keresztül a káros, mérgező anyagok felszívódnak, ezáltal komoly egészségügyi problémák keletkezhetnek! NE engedje másnak, csak fogorvosnak, hogy fogékszert helyezzen a fogára!

 

 

Előnyei

Hátrányai

a fog károsodása nélkül könnyen, egyszerűen, gyorsan rögzíthető fél év-2év időtartammal lehet számolni (tartóssága függ az elhelyezkedésétől, táplálkozási szokásoktól, esetleges harapási rendellenességektől)
a fog károsodása nélkül eltávolítható (ha például megunta)
azonnal ehet, ihat a művelet után
fájdalom nélkül történik a felhelyezése (nem fúrunk hozzá foganyagot)

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »

Kedves Pácienseink!

 

A kialakult járványügyi helyzet miatt sajnos arra kényszerültünk, hogy a vészhelyzet idejére felfüggesszük betegellátásunkat.

 

A fogászati kezelés jellegéből adódóan hatványozottan fennál a koronavírus terjedésének veszélye ezért úgy láttuk jónak, hogy a járvány lassításához és megfékezéséhez azzal tudunk a legjobban hozzájárulni, hogy nem végzünk a jelen helyzetben fogászati beavatkozást. Ezzel az intézkedéssel védjük kedves pácienseinket és a rendelőben dolgozó kollégákat és családjaikat is.

 

Megértésüket köszönjük, és egyben kérünk mindenkit, hogy vegyék komolyan a szakértők által megfogalmazott ajánlásokat és korlátozásokat! Igaz, hogy ezek az intézkedések mindenkit nehéz helyzet elé állítanak, de a járvány mielőbbi megfékezéséhez elengedhetetlenek.

 

A legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és szeretteinkre!

 

Kérjük, vigyázzanak magukra, és amint elmúlik a járványveszély újra szeretettel várjuk Önöket!

 

A PrimaDenta csapata