Fogmegtartás

 • Diagnosztika
  Diagnosztika Diagnosztika

  Bizonyos esetekben a diagnózis pontos felállításához szükségünk van képalkotó berendezések használatára is. Rendelőnkben a legmodernebb digitális képalkotó berendezésekkel rendelkezünk.

 • Tömések
  Tömések

  A hagyományos amalgám tömés alternatívája, az esztétikus tömés szuvasság, kopás, törés, esztétikai igény, fogak közötti rés lezárása és amalgám tömés cseréje céljából használható. A fogbetét pedig a legtartósabb megoldás a tömések között.

 • Gyökérkezelés
  Gyökérkezelés

  Ha foga gyulladt és fáj, esetleg ütés miatt elhalt vagy csak nem megfelelő  a régi gyökértömés, akkor ne hezitáljon tovább, jöjjön el hozzánk, hogy felderíthessük az okot és garantáltan fájdalommentesen orvosolhassuk!

 • Lézeres kezelések
  Lézeres kezelések

  Ezt a nagy energiájú fénynyalábot már nem csak a hétköznapi életben használjuk, de a különböző orvosi területeken is egyre jobban elterjedőben van. Ma egy modern fogorvosi rendelő elképzelhetetlen lézerkészülék nélkül!

 • Gyermekfogászat
  Gyermekfogászat

  Az egész család mosolyáról gondoskodunk. Maximális türelemmel és odafigyeléssel igyekszünk megteremteni a gyermekek biztonságérzetét a fogorvosi székben.

 • Fogágybetegségek kezelése
  Fogágybetegségek kezelése

  A felnőtt lakosság kb.70-80%-a szenved fogágybetegségtől szenved. Elkeseredésre viszont nincs ok, hiszen egyre modernebb módszerek állnak rendelkezésre a kezelésre vagy a folyamat lassítására.

Foglaljon időpontot!

Mindent elmonduk előre

Fogászatunknál könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
 1. 1. Adategyeztetés
 2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
 3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-30 / 273-5042
Foglaljon időpontot!
Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042