Fogpótlások

 • Fix pótlások
  Fix pótlások

  Számos tökéletes, természetes hatást nyújtó, fix pótlásféleség közül nyújtjuk az Önnek leginkább alkalmas megoldást! A fémkerámia korona még ma is az egyik legnépszerűbb fogpótlás Magyarországon.

 • Részleges kivehető pótlások
  Részleges kivehető pótlások

  Többszörös vagy teljes foghiány esetén, az elvesztett fogakat és a lágyrészeket egyaránt pótló, szájból könnyedén eltávolítható pótlásféleségek.

 • BPS fogsor
  BPS fogsor

  A technológiáját svájci szakemberek fejlesztették ki 80 év fogászati tapasztalata alapján. Ezek a fogsorok a korábbiakhoz képest esztétikailag és funkcionálisan is sokszorosan hatékonyabbak.

 • Teljes kivehető pótlások
  Teljes kivehető pótlások

  Abban az esetben, ha már egyetlen fog sem maradt az állcsontban, úgynevezett teljes fogsor (protézis) készítése lehet indokolt. Modern, jó minőségű anyagokkal a rendelőben is kiváló eredmények érhetőek el.

 • Implantátumra készülő pótlások
  Implantátumra készülő pótlások

  A modern kori fogászat egyik legfontosabb feladata a hiányzó fogak pótlása, amelyre messze a legjobb megoldás a fogászati implantátumok használata.

Foglaljon időpontot!

Mindent elmonduk előre

Fogászatunknál könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
 1. 1. Adategyeztetés
 2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
 3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-30 / 273-5042
Foglaljon időpontot!
Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042