Széchenyi 2020

Tájékoztatás a COVID-19 (koronavírus) járvánnyal kapcsolatban

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a PrimaDenta Fogászat május 25-én fogászati magánrendelését újra megkezdi.

 

 

A jelenlegi jogszabályok szerint a fokozatosság elvét kell követnünk, ami a következőket jelenti:

Először a sürgős eseteket és a félbemaradt olyan kezeléseket végezhetjük el, amik további halasztása egészségromláshoz vezetne. Ezek elvégzése után van lehetőség új páciensek és más jellegű beavatkozások elvégzésre is.

 

 

A koronavírus járvány miatt nagyon szigorú protokoll követése vált szükségessé, ezért arra kérjük, hogy a következő szabályokat követve vegye igénybe a szolgáltatásainkat!

 

 

1.Bejelentkezés kizárólag telefonon vagy e-mailben történhet.

Ennek során a rendelő vezető-szakorvosa fogja felvenni az Ön adatait és egy kérdőív segítségével elvégzi a COVID-19 kockázat elemzést, amely során felderíti, hogy mekkora a valószínűsége a koronavírussal való fertőzöttségének. Ezek alapján dönt egy esetleges PCR teszt elvégzésének szükségességéről.

 

Amennyiben a PCR teszt elvégzése indokolt, rendelőnk felkészült a teszt azonnali elvégzésére is, amelynek eredménye 24, maximum 48 órán belül rendelkezésre áll.

 

2. Érkezéskor a következőket kérjük betartani:

a. Érkezzenek pontosan, amennyiben nem tudják tartani a megbeszélt időpontot, kérjük jelezzék és kérjenek új időpontot! A szigorított fertőtlenítési eljárás miatt, nagyon fontos az időpontok pontos betartása. Abban az esetben, ha előbb érkeznek kérjük, az udvaron várakozzanak!

 

b. Egyedül érkezzenek a rendelőbe (kisgyermek, idős beteg esetén 1 kísérő megengedett)!

 

c. Az épületbe belépés és csengetés előtt az ajtó mellé kihelyezett automata érintésmentes kézfertőtlenítővel fertőtlenítsék le a kezeiket.

 

d. Az épületbe lépéskor lábzsákot, sebészi hajhálót és arcmaszkot adunk, amit kérünk a rendelőben tartózkodás során végig viselni. A szájmaszkot kezelés közben az orra fogjuk felcsúsztatni.

 

e. Érintésmentes lázmérést követően kérjük kitölteni az anamnézis lapot, amely kiterjed a koronavírussal kapcsolatos kérdésekre is.

 

f. Amennyiben a lázmérés és a kérdőív eredménye azt mutatja, hogy nem gyanús koronavírus fertőzöttségre, úgy újabb kézfertőtlenítés után megkezdjük az ellátását. Abban az esetben, ha fertőzés gyanúja merül fel, a kezelést el kell halasztani, amíg meggyógyul.

 

g. Kérjük Önöket, hogy ha bármilyen felső légúti panaszuk van és/vagy lázasak, semmiképp ne jöjjenek a rendelőbe, mert így nem láthatjuk el Önöket! (Meglévő időpontját legalább 24 órával korábban töröljék vagy módosítsák!)

 

 

 

Mindent elkövetünk, hogy a legjobb és legbiztonságosabb körülmények között fogadhassuk kedves Pácienseinket, ebben számítunk az Önök közreműködő segítségére is.

Vigyázzunk egymásra és szeretettel várjuk Önöket május 25-től.

 

A PrimaDenta csapata

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné szegedi rendelőnket felkeresni!

Online bejelentkezés »