Széchenyi 2020

Vélemények

Pácienseink tapasztalatai

 

Horváth István, vállakozó, Szeged:

 

 

Csorba Márta, tanár, Szeged:

 

 

Sipos Pintér Lídia, nyelvtanár, Szeged:

 

 

Papos Réka, joghallgató, Szeged:

 

 

Hadaruga Regina Gitta, kulturális és rendezvényszervező, Mórahalom:

 

 

Egyed Adrián, vállakozó, Szeged:

 

Tóthné Éva, Szeged

 

Tisztelt Dr. Pölös Andrea!
Nagyon szépen köszönöm a figyelmes, igényes, korrekt fogászati ellátást.
Évtizedek alatt néhány fogászati magánrendelőben jártam, ismerős tanácsára választottam. A fogorvos számára én rutinból megoldandó feladat voltam, a panaszomat kezelte, nem kaptam fogászati felmérést, csak ha kérdeztem, arra válaszolt.
Önöket online keresésre találtam, többször visszaléptem az oldalukra, és bizalmat keltett az ott leírtak. Nem csalódtam!
A kezelőorvos széleskörűen, átfogóan tájékoztatott az azonnali, és a további szükséges tennivalókról, valamint a kezelések várható költségeiről. Biztos kézzel, gondosan végezte a munkáját, és mindig volt megértő és megnyugtató szava.Tanácsokkal látott el, azóta sincs semmi panaszom.
Bármilyen fogászati probléma esetére ajánlom az Önök jól felszerelt rendelőjét, az Ön és kollégáinak szakértelmét.

Családi és baráti körben mindenkinek elmondtam a pozitív tapasztalataimat.

Megyesiné Vigh Adrienn, Szeged

 

A fogászati beavatkozások, sőt még azok gondolata is rémülettel töltöttek el, már gyermekkorom óta. Sajnos a családomban nem volt divat fogorvoshoz járni, így bennem is mumusként élt. Mindig csak a legvégső esetben vittek fogorvoshoz, amikor már nagyon fájt, így nem csoda, hogy  rossz élményeim lettek.

 

Tovább gazdagította a negatívumokat egy szegedi férfi fogorvos, akihez gyökérkezelésre mentem. Elkezdte a kezelést, de közben sajnos kicsit öklendezni kezdtem a nyálszívó miatt. Ezen annyira felháborodott, hogy abbahagyta a munkát és elküldött. Hazáig sírtam……

 

Gyökérkezelésre azonban szükségem volt, amit nagy nehezen “megcsinált” egy doktornő. Hogy miért az idézőjel? Nemsokára rátérek. Erre a fogamra koronát kellett csináltatni.

Eltelt pár év és sajnos ismét gyökérkezelés vált esedékessé. A neten keresgéltem és ott rengeteg honlapot átnéztem, de valahogy mindig visszatértem a PrimaDenta Fogászat oldalához. Biztos a hatodik érzékem súgta!:)

Nos, már az első levélváltás után – amire fél órán belül választ kaptam – szimpatikus lett a doktornő.

 

3 éve járunk hozzá a férjemmel, és mindig maximális ellátást, figyelmet, kedvességet kapunk.

 

Először fogkő eltávolításom volt, utána pedig haladtunk szépen sorban. Megtörtént az esedékes gyökérkezelés, ami semmilyen fájdalommal nem járt. Aztán kiderült, hogy koronát kell cserélni a már fentebb említett fogamon. A röntgen kimutatta, hogy sajnos nem lett rendesen elvégezve anno a gyökérkezelés, így azt is megcsinálta Andrea doktornő. Átestem még nála fogtömésen és foghúzáson is, és bizton állíthatom, hogy Ő egy PROFI, igen, csupa nagybetűvel!

Az asszisztensei is kedvesek, a rendelő felszereltsége pedig tükrözi a doktornő igényességét és a munkájához való hozzáállását.

 

Egy kis verssel búcsúznék:

Fáj a fogad,
ne légy gyáva!
Usgyi a PrimaDentába,
s boldog mosollyal nézhetsz a világra!
Ha pedig fehér fogakra vágysz,
akkor is jó helyen jársz.
De az ellenőrzést se feledd,
ha a megelőzés fontos neked.
Lehetsz kicsi vagy nagy,
Andreára számíthatsz!

 

 

Puskás Krisztina, Szeged

 

Tiszta, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a Doktornőt! Végtelenül kedves, pontosan, részletesen elmesél minden kezelési folyamatot. Aki fél a fogorvosi kezelésektől, itt garantáltan nem fog, hiszen itt valóban nyugodt, félelemmentes, kellemes környezetben gyógyulhat az ember. Örülök, hogy rátaláltam a Doktornőre.

 

 

Botez Andrea, Szeged

 

Több alkalommal jártam már a PrimaDenta Fogászaton, és csak pozitív tapasztalatokat szereztem. A doktornő nagyon alapos, kedves, és figyelmes a munkájára és a páncienseivel egyaránt. A kezelések során mindig fájdalommentesen történtek a beavatkozások. Gyakorlatilag kellemesen, sőt kifejezetten jól éreztem magam a kezelések során: a fájdalommentesség, a doktornő figyelmessége, és a kellemes környezet miatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

 

Szepesi Katalin, Szeged

 

Nagyon elégedett vagyok az elkészült koronákkal (a felső nagymetszőkre készültek). A beavatkozás gyors és valóban teljesen fájdalommentes volt. A doktornő minden mozzanat előtt tájékoztatott, mire számíthatok, mit fogok érezni, ez nagyon megnyugtató volt.
A koronák gyorsan elkészültek és igazán szépek lettek, mintha a saját fogaim lennének, később sem volt semmi gondom velük. (2012-ben készültek el.)
A doktornőhöz mindig örömmel járok, nagyon kedves, készséges, teljesen megbízom a szakértelmében.

 

 

Hakucsák Zsófia, Algyő

 

Nagyon sokáig nem mertem mosolyogni, mert nagyon nagy volt a fogam közötti rés. Úgy éreztem mindenki azt a nagy „nyári szünetet” nézi a fogamon. De megelégeltem! Felkerestem csak és kizárólag a PrimaDenta Fogászatot. Nagyon jó véleményeket hallottam róla. Valóban nagyon barátságos mindenki, könnyen megtalálható, árban is megfelelő! Én Algyőröl pillanatok alatt átértem. A pótlásom azóta nagyon jól funkcionál és teljesen meg vagyok elégedve vele. Azóta fülig ér a szám annyit mosolygok.

 

 

Megyesi László Péter, Szeged

 

2015 májusa óta járunk feleségemmel a PrimaDenta Fogászati rendelőbe. Az interneten keresgélve találtunk rá Pölös Andrea doktornőre, aki a leírás alapján nagyon szimpatikusnak tűnt (a valóságban még a leírtaknál is kedvesebbnek bizonyult :-), és egy email váltás után nagyon gyorsan fogadni is tudott minket.

 

Feleségem eleinte nagyon félt a fogászati beavatkozásoktól, mely félelme a kezelések során folyamatosan csökkent, mára már abszolút elmúlt, köszönhetően a doktornő türelmének, empatikusságának és alapos tájékoztatásának. Nekem több beavatkozásom is volt a cirka 3 év alatt, amióta ebbe a rendelőbe járok, és minden beavatkozással maximálisan elégedett voltam.

 

A kezelések közt volt régi korona eltávolítás, két régebben, más rendelőben gyökérkezelt fog újbóli gyökérkezelése, illetve két letört metszőfog koronázása, valamint őrlőfogak tömése. A kezelések minden alkalommal fájdalommentesen zajlottak, és nem egyszer fordult elő, hogy a komplikáltabb esetekben a doktornő még az előre kalkulált árnál is olcsóbban dolgozott, vagy egy-egy kezelést grátisz elvégzett nekem, pl. fogkő eltávolítás vagy a megnyitott gyökércsatorna lézeres kezelése. A rendelő felszereltsége folyamatosan fejlődik, amióta idejárunk beszereztek fogászati lézert, panorámaröntgent és még sorolhatnám, a lényeg, hogy nagyon naprakészek.

 

A váró is kényelmes, várakozás közben rádió szól és a tájékoztató anyagok olvasásával repül az idő. Mivel leginkább előre egyeztetett időpontban mentünk, így várni sem kellett túl sokat egyetlen alkalommal sem. A rendelő jól megközelíthető, mindig találtam parkolóhelyet a közelében és nem utolsó sorban fizető parkolási övezeten kívül esik, így a parkolás a környéken ingyenes.

 

A beavatkozások árai Szegeden abszolút versenyképesek, a kezelések színvonalát tekintve pedig kifejezetten kedvezőnek mondhatók.

Egy szónak is száz a vége, mi feleségemmel nagyon elégedettek vagyunk a PrimaDenta Fogászattal és Pölös Andrea doktornővel, nyugodt szívvel ajánljuk minden ismerősünknek legyen az gyerek, félősebb felnőtt vagy szkeptikus öreg.

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné szegedi rendelőnket felkeresni!

Online bejelentkezés »