Széchenyi 2020

Vélemények

Pácienseink tapasztalatai

Megyesiné Vigh Adrienn, Szeged

 

A fogászati beavatkozások, sőt még azok gondolata is rémülettel töltöttek el, már gyermekkorom óta. Sajnos a családomban nem volt divat fogorvoshoz járni, így bennem is mumusként élt. Mindig csak a legvégső esetben vittek fogorvoshoz, amikor már nagyon fájt, így nem csoda, hogy  rossz élményeim lettek.

 

Tovább gazdagította a negatívumokat egy szegedi férfi fogorvos, akihez gyökérkezelésre mentem. Elkezdte a kezelést, de közben sajnos kicsit öklendezni kezdtem a nyálszívó miatt. Ezen annyira felháborodott, hogy abbahagyta a munkát és elküldött. Hazáig sírtam……

 

Gyökérkezelésre azonban szükségem volt, amit nagy nehezen “megcsinált” egy doktornő. Hogy miért az idézőjel? Nemsokára rátérek. Erre a fogamra koronát kellett csináltatni.

Eltelt pár év és sajnos ismét gyökérkezelés vált esedékessé. A neten keresgéltem és ott rengeteg honlapot átnéztem, de valahogy mindig visszatértem a PrimaDenta Fogászat oldalához. Biztos a hatodik érzékem súgta!:)

Nos, már az első levélváltás után – amire fél órán belül választ kaptam – szimpatikus lett a doktornő.

 

3 éve járunk hozzá a férjemmel, és mindig maximális ellátást, figyelmet, kedvességet kapunk.

 

Először fogkő eltávolításom volt, utána pedig haladtunk szépen sorban. Megtörtént az esedékes gyökérkezelés, ami semmilyen fájdalommal nem járt. Aztán kiderült, hogy koronát kell cserélni a már fentebb említett fogamon. A röntgen kimutatta, hogy sajnos nem lett rendesen elvégezve anno a gyökérkezelés, így azt is megcsinálta Andrea doktornő. Átestem még nála fogtömésen és foghúzáson is, és bizton állíthatom, hogy Ő egy PROFI, igen, csupa nagybetűvel!

Az asszisztensei is kedvesek, a rendelő felszereltsége pedig tükrözi a doktornő igényességét és a munkájához való hozzáállását.

 

Egy kis verssel búcsúznék:

Fáj a fogad,
ne légy gyáva!
Usgyi a PrimaDentába,
s boldog mosollyal nézhetsz a világra!
Ha pedig fehér fogakra vágysz,
akkor is jó helyen jársz.
De az ellenőrzést se feledd,
ha a megelőzés fontos neked.
Lehetsz kicsi vagy nagy,
Andreára számíthatsz!

 

 

Puskás Krisztina, Szeged

 

Tiszta, nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a Doktornőt! Végtelenül kedves, pontosan, részletesen elmesél minden kezelési folyamatot. Aki fél a fogorvosi kezelésektől, itt garantáltan nem fog, hiszen itt valóban nyugodt, félelemmentes, kellemes környezetben gyógyulhat az ember. Örülök, hogy rátaláltam a Doktornőre.

 

 

Botez Andrea, Szeged

 

Több alkalommal jártam már a PrimaDenta Fogászaton, és csak pozitív tapasztalatokat szereztem. A doktornő nagyon alapos, kedves, és figyelmes a munkájára és a páncienseivel egyaránt. A kezelések során mindig fájdalommentesen történtek a beavatkozások. Gyakorlatilag kellemesen, sőt kifejezetten jól éreztem magam a kezelések során: a fájdalommentesség, a doktornő figyelmessége, és a kellemes környezet miatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

 

Szepesi Katalin, Szeged

 

Nagyon elégedett vagyok az elkészült koronákkal (a felső nagymetszőkre készültek). A beavatkozás gyors és valóban teljesen fájdalommentes volt. A doktornő minden mozzanat előtt tájékoztatott, mire számíthatok, mit fogok érezni, ez nagyon megnyugtató volt.
A koronák gyorsan elkészültek és igazán szépek lettek, mintha a saját fogaim lennének, később sem volt semmi gondom velük. (2012-ben készültek el.)
A doktornőhöz mindig örömmel járok, nagyon kedves, készséges, teljesen megbízom a szakértelmében.

 

 

Hakucsák Zsófia, Algyő

 

Nagyon sokáig nem mertem mosolyogni, mert nagyon nagy volt a fogam közötti rés. Úgy éreztem mindenki azt a nagy „nyári szünetet” nézi a fogamon. De megelégeltem! Felkerestem csak és kizárólag a PrimaDenta Fogászatot. Nagyon jó véleményeket hallottam róla. Valóban nagyon barátságos mindenki, könnyen megtalálható, árban is megfelelő! Én Algyőröl pillanatok alatt átértem. A pótlásom azóta nagyon jól funkcionál és teljesen meg vagyok elégedve vele. Azóta fülig ér a szám annyit mosolygok.

 

 

Megyesi László Péter, Szeged

 

2015 májusa óta járunk feleségemmel a PrimaDenta Fogászati rendelőbe. Az interneten keresgélve találtunk rá Pölös Andrea doktornőre, aki a leírás alapján nagyon szimpatikusnak tűnt (a valóságban még a leírtaknál is kedvesebbnek bizonyult :-), és egy email váltás után nagyon gyorsan fogadni is tudott minket.

 

Feleségem eleinte nagyon félt a fogászati beavatkozásoktól, mely félelme a kezelések során folyamatosan csökkent, mára már abszolút elmúlt, köszönhetően a doktornő türelmének, empatikusságának és alapos tájékoztatásának. Nekem több beavatkozásom is volt a cirka 3 év alatt, amióta ebbe a rendelőbe járok, és minden beavatkozással maximálisan elégedett voltam.

 

A kezelések közt volt régi korona eltávolítás, két régebben, más rendelőben gyökérkezelt fog újbóli gyökérkezelése, illetve két letört metszőfog koronázása, valamint őrlőfogak tömése. A kezelések minden alkalommal fájdalommentesen zajlottak, és nem egyszer fordult elő, hogy a komplikáltabb esetekben a doktornő még az előre kalkulált árnál is olcsóbban dolgozott, vagy egy-egy kezelést grátisz elvégzett nekem, pl. fogkő eltávolítás vagy a megnyitott gyökércsatorna lézeres kezelése. A rendelő felszereltsége folyamatosan fejlődik, amióta idejárunk beszereztek fogászati lézert, panorámaröntgent és még sorolhatnám, a lényeg, hogy nagyon naprakészek.

 

A váró is kényelmes, várakozás közben rádió szól és a tájékoztató anyagok olvasásával repül az idő. Mivel leginkább előre egyeztetett időpontban mentünk, így várni sem kellett túl sokat egyetlen alkalommal sem. A rendelő jól megközelíthető, mindig találtam parkolóhelyet a közelében és nem utolsó sorban fizető parkolási övezeten kívül esik, így a parkolás a környéken ingyenes.

 

A beavatkozások árai Szegeden abszolút versenyképesek, a kezelések színvonalát tekintve pedig kifejezetten kedvezőnek mondhatók.

Egy szónak is száz a vége, mi feleségemmel nagyon elégedettek vagyunk a PrimaDenta Fogászattal és Pölös Andrea doktornővel, nyugodt szívvel ajánljuk minden ismerősünknek legyen az gyerek, félősebb felnőtt vagy szkeptikus öreg.

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »