A fogászati implantáció nemcsak egyetlen fog pótlására alkalmas!

A fogpótlás fontosságára rendszeresen felhívjuk a figyelmet. Sajnos előfordulhat, hogy a saját fog már nem megmenthető, ilyenkor mindenképpen érdemes elgondolkodni a fogászati implantátum kínálta lehetőségeken. Az akár bódításban is végezhető eljárásnak köszönhetően egy életen át megbízhatóan szolgálja majd a beültetett fog a rá szabott szerepet. Az alkalmazott orvosi titán teljesen szövetbarát. Akkor sincs gond, ha nem áll rendelkezésre elegendő csontanyag a műgyökér rögzüléséhez, hiszen a csontpótlás ma már rutineljárás keretein belül elvégezhető.

Kivehető fogsor rögzítéséhez is ajánlott az implantáció

A legtöbben egyetlen fog pótlására választják a fogászati implantáció előnyeit. Érdemes azonban tudni, hogy a korszerű megoldásban ennél sokkal több rejlik. Az implantátumra készülhetnek különféle fogpótlás típusok, így nemcsak a saját fogak állapota őrizhető meg, hanem korszerű, időtálló módszer születhet akár a kivehető, teljes fogsor kényelmes használatára is.

Ne várj a fogpótlással!

Foghúzás után nem érdemes éveket várni a pótoltatással, hiszen időközben többféle fogászati probléma is kialakulhat. A szomszédos fogak elvándorolhatnak, a kialakult résbe bedőlhetnek. A foghiány miatti rész kímélésével a szemközti fogak fokozott terhelésnek lesznek kitéve. Ugyan az implantáció során a visszafejlődött csontanyag pótolható, de emiatt az eljárásra a szokásosnál több ülésben kerül majd sor. A foghíd helyett egyetlen fog pótlása éppen úgy megvalósítható az implantáció segítségével, mint a hátsó fogak pótlása, amelyek így a foghíd pillérének számíthatnak.

Bódításban is lehetséges!

A kivehető fogsor nagymértékben rányomja a bélyeget az életminőségre. Ha biztosabb megoldást választanál, ami kevesebb kényelmetlenséggel jár, akkor érdemes az implantátumokban rejlő lehetőségekben gondolkodni. Mindegy, hogy kivehető fogsorról van szó, vagy teljes foghiányról, a megfelelő számú implantátum segítséget jelent. A beavatkozástól tartó páciensek a PrimaDentánál éber szedációt is kérhetnek az eljárás során, ezzel kikapcsolva a nagyfokú félelmet és szorongást.

Felejtsd el az önértékelési problémákat és az önbizalomhiányt! Az elvesztett fogak pótolhatók, méghozzá korszerű, egy életen át tartó, esztétikus eredménnyel. Az implantátumok a legnagyobb biztonságot kínálják, és változatos alkalmazási módjuknak köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a megoldást, ami egyéni fogászati adottságainak leginkább megfelel. Fordulj hozzánk bizalommal!

Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042