BPS fogsor

A fogorvoslással az elsődleges célunk a fogmegtartás, de sajnos vannak menthetetlen esetek, amikor a fog pótlására kell ideális megoldást találnunk. Sőt gyakran a teljes fogatlanság állapota is előáll. A beültetés tartós és hatékony lehetőség, de vannak, akik nem szeretnének ilyen beavatkozást  vagy nem alkalmasak ezekre, így más módszert kell keresni.

Ekkor jönnek képbe a fogsorok. A hagyományos fogsor elkészítése ma már gyors, olcsó és egyszerű, de őszintén szólva a XXI. század elvárásainak már nem igazán felelnek meg. Ezekre az elvárásokra adnak modern és profi alternatívát az általunk is készített BPS fogsorok.

A technológiáját svájci szakemberek fejlesztették ki 80 év fogászati tapasztalata alapján. Ezek a fogsorok a korábbiakhoz képest esztétikailag és funkcionálisan is sokszorosan hatékonyabbak. Egy hagyományos fogsor 5-10 év alatt teljesen elhasználódik, a műfogak elkopnak, kialakul az állkapocsízület deformitása és a jellegzetes fogsorviselő arc. A BPS fogsor ezzel szemben 10 év használat után sem változik, így kiküszöbölhető az állkapocs és az arcforma deformálódása. A BPS fogsor ráadásul 10 páciens közül 9 esetében nem igényli a fogsorragasztó használatát. Tisztítása gyors és egyszerű.

Egy fogpótlás feladata, hogy természetes mosolyunkat adja vissza, és viselése kényelmes legyen olyan mindennapi tevékenységeknél, mint az evés vagy a beszéd. A BPS-nél (Biofunkcionális Protetikai Szisztéma) tulajdonképpen a fogorvos és a fogtechnikus tökéletes együttműködésével valósul ez meg. Szükség esetén egyedi karakterizálásra is van lehetőség, eredeti fogszínét, és a harapásának megfelelő optikai felépítést adhatja vissza a fogsor. Az eredményt pedig egy olyan “útlevélben” rögzítjük, aminek segítségével akár egy külföldi kezelés alkalmával is megfelelő információkkal látja el a szakembereket.

Foglaljon időpontot!

Mindent elmonduk előre

Fogászatunknál könnyedén, telefonon, személyesen, de akár online is egyeztethet időpontot, amely tervezésénél rugalmasak vagyunk.

Mi fog történni?
  1. 1. Adategyeztetés
  2. 2. Beszélgetés során felderítjük a problémát
  3. 3. Időpontfoglalás a megfelelő szakorvoshoz
Időpontfoglalás: +36-30 / 273-5042
Foglaljon időpontot!
Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042