Dr. Pölös Andrea

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2002-ben.

2 év rezidensi időszak után 2004-ben tettem le a fog- és szájbetegségek szakvizsgát. Utána kialakítottam Szegeden, a Kecskeméti u. 29/A alatt saját fogorvosi magánrendelőmet, melyben 3 éves megszakítással ma is dolgozom.

2008. januárjától 2010. decemberéig Finnországban exkluzív magánklinikán folytattam pályafutásomat, melynek során a fogászat különböző területein mélyítettem el szaktudásomat. (Implantátumokra készülő pótlások, esztétikai fogászat, szájsebészet, altatásban végzett teljes száj-rehabilitáció stb.)

2011. januárjától megkezdtem a hazai praktizálást Szegeden, majd párhuzamosan Budapesten, alkalmazva számos skandináv-módszert.

A végzésem óta fontosnak tartom, hogy értesüljek  a legfrissebb információkról a fogászat különböző területeiről és elsajátítsam a legmodernebb technikákat. Ezért folyamatosan ellátogatok hazai- és külföldi szakmai előadásokra, kongresszusokra.

19 éve, Szegeden nyitottam meg magánrendelőmet azzal a céllal, hogy teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak.

Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042