Rólunk

Jó lenne mosolyogva járni fogorvoshoz?

A mai rohanó világban az egymásra való odafigyelés kezd olyan ritka madárrá válni, mint a fehér holló. Úgy gondoljuk, ez nagyon komoly probléma. Nap mint nap tapasztaljuk új pácienseinknél, hogy arról panaszkodnak, milyen ritkán találkoznak olyan egészségügyi ellátással, ahol teljes mértékben odafigyelnek rájuk és egy kedves mosoly vagy egy jó szó luxusnak számít.

Hiszünk abban, hogy ezen lehet és kell is változtatni.

“Ezért döntöttem úgy 15 éve, hogy magánrendelőt nyitok annak érdekében, hogy teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak, és annyi időt szánhassak rájuk amennyire egy kezelés során szükségük van. Azt vallom, hogy az orvos nem fölérendelt szerepet játszik a páciense felett, hanem őszinte, kedves, baráti figyelemmel fordul felé.”
– Dr. Pölös Andrea –

A fogorvos székébe beülni sokaknak lelkileg is nagy megpróbáltatás, ezért tudjuk, hogy egy kedves mosoly, egy jó szó mennyit segíthet a kezelés során és nagymértékben segíti a gyógyulás folyamatát is.

Hitvallásunk, hogy “Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak”. Ezért olyan kollegákkal dolgozunk, akik kimagasló szakmai tudásukon felül kedvesek, barátságosak és könnyen megtalálják a közös hangot a páciensekkel.

Folyamatosan teszünk azért, hogy a PrimaDenta Fogászat Szegeden az a hely legyen, ahova az emberek félelmüket messze maguk mögött hagyva jönnek, és széles mosollyal távoznak.

Az a célunk, hogy ne a fogorvos és a fogászati kezelés legyen az a rémisztő „mumus”, amivel kiválóan lehet ijesztgetni az embereket egészen kisgyerekkortól idős korig.

Nem, mi ennek pontosan ez ellenkezőjét szeretnénk! Az inspirál minket, hogy ezt a régi rémképet eltüntessük az emberek fejéből. Mivel fogorvoshoz senki sem jár szívesen (még mi sem) nem várhatjuk el, hogy jókedvűen keressenek fel minket pácienseink.

Azért viszont mindent elkövetünk a kollégákkal, hogy aki minket felkeres az félelmet és szorongást félretéve érkezzen hozzánk és egy nagy mosollyal távozzon. Otthon pedig elmondhassa, „…én már nem félek a fogorvostól, sőt örömmel megyek legközelebb is!” Hiszen tudja, hogy nálunk már a bejelentkezéskor kedves, megértő szavakra talál, a problémáját gyorsan, fájdalommentesen, magas színvonalon, és természetesen szakmai tudásunk legjavát adva orvosoljuk úgy, hogy közben csak „körülötte forog a világ”.

Ezért a kezeléseinket az igények teljes mértékű figyelembevételével alakítjuk ki és ehhez lehetőségeinkhez mérten tartjuk is magunkat. Mi sem szeretjük az „apró betűs” részeket és az utólagos meglepetéseket.
Mi a tiszta, őszinte kommunikációban és a korrekt bánásmódban hiszünk. Annak érdekében, hogy egy kezelés végén nyugodt szívvel engedjük útjára Pácienseinket, a beavatkozásokhoz körültekintően választjuk meg az anyagokat és eszközöket. Hosszas utánajárás és mérlegelés után tesszük le a voksunkat egy adott anyag vagy eszköz mellett. Mindenben törekszünk a prémium kategóriát választani, hiszen mi is ismerjük a mondást „olcsó húsnak híg a leve”. Ez pedig nem egyeztethető össze a minőségi szolgáltatással, mi pedig azt nyújtunk.

A PRIMADENTA CSAPATA

Ismerje meg kollégáinkat

 • Dr. Pölös Andrea

  Dr. Pölös Andrea

  Fog- és szájbetegségek szakorvosa - a rendelő lelke és lelkes vezetője

  18 éve, Szegeden nyitottam meg magánrendelőmet azzal a céllal, hogy teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak. Hitvallásom, hogy "Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak".

 • Dr. Vlocskó Máté

  Dr. Vlocskó Máté

  Arc-, Állcsont és Szájsebész

  Munkám során így nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a páciensekkel lépésről-lépésre átbeszéljem a tervezett beavatkozást és annak várható következményeit. E mellett pedig arra törekszem, hogy a beavatkozás a lehető legkomfortosabb és fájdalommentes legyen.

 • Dr. Lengyel Laura Petra

  Dr. Lengyel Laura Petra

  Fogszabályozó szakorvos

  Már az egyetem alatt tudtam, hogy fogszabályozással szeretnék foglalkozni. Olyan szakterülettel, ami folyamatos fejlődésre, gondolkodásra késztet, és állandó kihívás elé állít. Hiszem, hogy egy orvosnak nemcsak a páciense betegségeit, hanem a lelkét is gyógyítania kell, hiszen a kettő egymástól elválaszthatatlan.

 • Dr. T. Szabó Veronika, PhD.

  Dr. T. Szabó Veronika, PhD.

  Egyetemi tanársegéd, konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

  Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a saját fogak egészségének megőrzésére. Fő szak- és érdeklődési területem az esztétikus tömések, a gyökérkezelések, valamint a gyökérkezelt fogak adhezív helyreállítása.

 • Dr. Novák Blanka

  Dr. Novák Blanka

  Fogorvos

  Hivatásom legnagyobb odaadással művelem, mely során a tökéletességre való törekvés és a páciensek magabiztos, boldog mosolya tölt el elégedettséggel.

 • Dr. Berkecz Miklós

  Dr. Berkecz Miklós

  Fogorvos

  Munkám során törekszem a saját fogak megtartására és esztétikus helyreállítására, valamint a kezelés közbeni nyugodt és stresszmentes légkör kialakítására.Számomra kiemeltem fontos, hogy a pácienseim személyre szabott és fájdalommentes kezelésben részesüljenek és hogy elégedetten távozzanak a rendelőből.

 • Dr. Béres Andrea

  Dr. Béres Andrea

  Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

  Célom, hogy pácienseimnek személyre szabott, tartós és esztétikus ellátást tudjak nyújtani, úgy, hogy közben a fogorvostól való félelmük elillanjon. Számomra ez egy olyan bizalmi kapcsolat, ahol pácienseim testi és lelki egészségével is foglalkozom a magabiztos gyönyörű mosoly eléréséért.

 • Dr. Árva Bernadett

  Dr. Árva Bernadett

  Fogorvos (tartós távolléten)

  Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását.

 • Dr. Kapás Éva

  Dr. Kapás Éva

  Fogorvos (tartós távolléten)

  A mindennapokban nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő tájékoztatására és a nyugodt légkör kialakítására. Munkám során a legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim gyógyultan és elégedetten hagyják el a rendelőt.

 • Kis-György Rita

  Kis-György Rita

  Diplomás dentálhigiénikus

  Dentálhigiénikusként célom segíteni pácienseimet, hogy minél hosszabb ideig megőrizhessék szájüregi egészségüket, melyhez elengedhetetlen a megfelelő fogmosási technikák, eljárások, eszközök és anyagok felhasználásának, mindennapi alkalmazásának ismerete, valamint más, életmóddal összefüggő tényezők figyelembevétele.

 • Csuhai-Horváth Nikolett

  Csuhai-Horváth Nikolett

  Dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

  Örömmel tölt el, hogy ebben a modern környezetben dolgozhatom, és napról napra fejlődhetek, tapasztalatot gyűjthetek. Fontos számomra, hogy a kezelések során megfelelő empátiával és kedvességgel én is hozzájáruljak a páciensek nyugodt hangulatához.

 • Hajdú Hanna

  Hajdú Hanna

  Dentálhigiénikus, fogászati asszisztens

  Igyekszem odaadóan, lelkiismeretesen és precízen ellátni a rám bízott feladatokat. Célom, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat, ezáltal is maximális segítséget nyújtva mind a kollégáim, mind a páciensek számára.

 • Poberai Anett

  Poberai Anett

  Diplomás dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens, páciens koordinátor

  Dentálhigiénikusként nélkülözhetetlen a szakmai alaposság és precizitás, fontosnak tartom, hogy a rendelőbe érkező pácienseink szájhigiénés ismeretei bővüljenek, megtanulják a helyes szájhigiéniát, illetve elsajátítsák a helyes fogmosás lépéseit. Célom, hogy a kezelések során megteremtsem azt a bizalmas és nyugodt légkört, amiben a páciens komfortosan érzi magát.

 • Dr. Csüllög Emese

  Dr. Csüllög Emese

  Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

  Dr Csüllög Emese 2000-ben végzett az SZTE Általános Orvosi Szakán. 2011-ben szerezte aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgáját. 10 éve foglalkozik a fájdalom kezelésével és kivizsgálásával és krónikus fájdalommal élő betegek gondozásával.

 • Osztroluczki Angelika

  Osztroluczki Angelika

  Aneszteziológus és intenzív terápiás asszisztens, diplomás ápoló

  A betegek iránti tisztelet és megbecsülés számomra a legfontosabb.  Az egészségükért szeretném a lehető legtöbbet tenni. Büszke vagyok a munkámra, és ehhez méltóan gyakorlom is.

 • Surányi Tibor

  Surányi Tibor

  Ügyvezető, praxis menedzser

  Bár a háttérben dolgozok a Primadenta fogászatért, teszem ezt szívvel-lélekkel. Az üzletvitel ugyan olyan fontos része a páciensek akadálytalan kiszolgálásának, mint maga a foggyógyítás, ezért a legnagyobb alaposággal végzem munkámat.

Természetesen nem is kérdés, hogy a munkánkra garanciát vállalunk.

Egy fárasztó nap végén boldogsággal tölt el minket, hogy megint úgy telt el egy nap, hogy ismét tettünk azért, hogy az emberek pozitív érzésekkel forduljanak a fogorvosukhoz és vállaljanak egy fogászati kezelést.

Hálásak vagyunk azért, hogy pácienseink értékelik az erőfeszítéseinket és az évek folyamán rengeteg pozitív töltetet kapunk tőlük. Ez a sok szeretet megerősíti bennünk, hogy érdemes volt ezt a pályát választani és ezt a szemléletmódot alkalmazni.

Ez erőt ad a folytatáshoz és a folyamatos fejlődéshez.

Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042