Kis-György Rita

2018-ban szereztem meg diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Egészségügyi gondozás és prevenció alapszak, dentálhigiénikus szakirányán.

Dentálhigiénikusként célom segíteni pácienseimet, hogy minél hosszabb ideig megőrizhessék szájüregi egészségüket, melyhez elengedhetetlen a megfelelő fogmosási technikák, eljárások, eszközök és anyagok felhasználásának, mindennapi alkalmazásának ismerete, valamint más, életmóddal összefüggő tényezők, pl. a táplálkozási szokások figyelembevétele.

A kellőképpen kialakított otthoni szájhigiénés rutin a rendszeres rendelői, professzionális tisztítással kiegészítve segít fenntartani fogaink és szájüregünk egészségét.

Fontosnak tartom, hogy pácienseimmel partneri kapcsolatban, szoros együttműködésben dolgozzunk egészségi állapotuk megőrzésén, javításán és helyreállításán, melyhez úgy vélem elengedhetetlen a nyugodt, kellemes atmoszféra, valamint a hatékony kommunikáció.

Célom, hogy minden páciensem biztonságban érezhesse magát, melyhez szorosan kapcsolódik a fogászati kezeléstől való szorongás és félelem oldása, valamint megelőzése is. A dentálhigiéniás kezelések során kitüntetett figyelmet szentelek a kezelési terv részletes megbeszélésére, illetve a páciens aggályainak, felmerülő kérdéseinek megválaszolására.

Rendelőnk: Szeged, Algyői út 24. Útvonaltervezés
Ingyenes ügyfél parkoló: Bejárat a Hegyközség utca felől
Bejelentkezés: +36-30 / 273-5042