Széchenyi 2020

Gyermekfogászat

Az egész család mosolyáról gondoskodunk.

 

Maximális türelemmel és odafigyeléssel igyekszünk megteremteni a gyermekek biztonságérzetét a fogorvosi székben.

 

PrimaDenta Gyermekfogászat

Barázdazárás

 

A frissen előtört maradó fogak mély barázdáinak tömése cariesprotektív anyaggal, mely a fogszuvasodás megelőzésében segít.

 

Fluoridálás

 

Professzionális, magas fluorid tartalmú gél applikálása a fogakra, amely beépülve a fogzománc megerősítésével járul hozzá az egészséges és ellenálló fogazathoz.

 

Tejfogtömés

 

A destruálódott, ideje korán elvesztett tejfogak a maradófogak rendellenes helyzeti előtörését vonhatják maguk után. Ennek elkerülése végett elengedhetetlen a tejfogazat helyreállítása.

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »

Kedves Pácienseink!

 

A kialakult járványügyi helyzet miatt sajnos arra kényszerültünk, hogy a vészhelyzet idejére felfüggesszük betegellátásunkat.

 

A fogászati kezelés jellegéből adódóan hatványozottan fennál a koronavírus terjedésének veszélye ezért úgy láttuk jónak, hogy a járvány lassításához és megfékezéséhez azzal tudunk a legjobban hozzájárulni, hogy nem végzünk a jelen helyzetben fogászati beavatkozást. Ezzel az intézkedéssel védjük kedves pácienseinket és a rendelőben dolgozó kollégákat és családjaikat is.

 

Megértésüket köszönjük, és egyben kérünk mindenkit, hogy vegyék komolyan a szakértők által megfogalmazott ajánlásokat és korlátozásokat! Igaz, hogy ezek az intézkedések mindenkit nehéz helyzet elé állítanak, de a járvány mielőbbi megfékezéséhez elengedhetetlenek.

 

A legfontosabb, hogy vigyázzunk egymásra és szeretteinkre!

 

Kérjük, vigyázzanak magukra, és amint elmúlik a járványveszély újra szeretettel várjuk Önöket!

 

A PrimaDenta csapata