Széchenyi 2020

Blog

A félelem legyőzése

Semmi meglepő nincs abban, hogyha valaki fél a fogorvostól. Éppen ellenkezőleg, általában nagyon is tudatos és többlépcsős folyamat, mire valaki megtanulja, hogy nincs oka félni. Ösztönös késztetésünk ugyanis, hogy védjük a sérülékeny részeinket.

Elolvasom »
Fogágy, amitől nem csak a fogunk fájdulhat meg

Bizonyára nem tőlünk hallja először, hogyha probléma van egy szájban, akkor annak bizony nem csak a fogfájás lehet a következménye. A fogágy gyulladása például (szakmai nevén parodontitis) számos kutatás által lett vizsgálva, és sorra derülnek ki a szájon túlmutató következményei.

Elolvasom »
Fogunkon múlhat a sikerünk

Nem nehéz belátni, hogy egy közösségben mennyivel népszerűbb tud lenni az, aki vidám és mosolygós, mint aki morog és zsörtölődik. Aki könnyen és szívesen barátkozik másokkal, nem pedig magányosan elvonulva tölti az idejét.

Elolvasom »
Mindenképp le kell mondanunk a kávéról?

Amikor huzamosabb ideig ugyanazon a vállunkon hordjuk a táskánk vagy görnyedt háttal ülünk órákat, hamar eltorzulhat a tartásunk. A testünk egy rendkívül precíz gépezet, ezért rögtön alkalmazkodni kezd. Ha az egyik váll sokáig terhelve van, elmozdul a lapocka is, így oda az egyensúly. Ezért a nyakat ellenkező irányba kormányozza, hogy...

Elolvasom »

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »