Széchenyi 2020

Fogpótlások

 

 

BPS fogsor

 

A technológiáját svájci szakemberek fejlesztették ki 80 év fogászati tapasztalata alapján. Ezek a fogsorok a korábbiakhoz képest esztétikailag és funkcionálisan is sokszorosan hatékonyabbak.

 

Tovább »

 

 

Fix pótlások

 

Elege van abból, hogy nem mer egy jót nevetni agyontömött fogai, elsötétedett tömései vagy hiányos fogazata miatt? Hogy önbizalma porokban hever, mert tudja, van mit takargatnia a szájában? Hogy az emberek beszélgetéskor is önkéntelenül fogait vizslatják, ahelyett, hogy arra figyelnének, amit mond? Számos tökéletes, természetes hatást nyújtó, fix pótlásféleség közül nyújtjuk az Önnek leginkább alkalmas megoldást!

 

Tovább »

 

 

Részleges kivehető pótlások

 

Többszörös vagy teljes foghiány esetén, az elvesztett fogakat és a lágyrészeket egyaránt pótló, szájból könnyedén eltávolítható pótlásféleségek. Attól függően, hogy van-e maradék fogazat alapvetően 2 típusát különböztetjük meg.

 

Tovább »

 

 

Implantátumra készülő pótlások

 

A modern kori fogászat egyik legfontosabb feladata a hiányzó fogak pótlása, amelyre messze a legjobb megoldás a fogászati implantátumok használata.

 

Tovább »

 

 

Teljes kivehető pótlások

 

Sokaknál eljön az a pillanat, amikor meg kell szabadulni az utolsó fogtól is az állcsontban. Visszafordíthatatlan fogágy betegség vagy súlyosan rongálódott, törött fog miatt. Az ok mindegy is, a tény maga okoz sokszor letargiát a páciensnek. Ez sokszor annak köszönhető, hogy rémtörténeteket hallanak a használhatatlan, „zsebben hordott” protézisekről, vagy az éjjeliszekrényen pohárban úszkáló fogsorról. A mai modern fogászati technikáknak köszönhetően ezek szerencsére már a múlté!

 

Tovább »

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné szegedi rendelőnket felkeresni!

Online bejelentkezés »