Széchenyi 2020

Rólunk

Tudjon meg többet fogászatunkról

Jó lenne mosolyogva járni fogorvoshoz?

 

Sajnos a mai rohanó világban az egymásra való odafigyelés kezd olyan ritka madárrá válni, mint a fehér holló. Úgy gondoljuk, ez nagyon komoly probléma. Nap mint nap tapasztaljuk új pácienseinknél, hogy arról panaszkodnak, milyen ritkán találkoznak olyan egészségügyi ellátással, ahol teljes mértékben odafigyelnek rájuk és egy kedves mosoly vagy egy jó szó luxusnak számít.

 

Hiszünk abban, hogy ezen lehet és kell is változtatni.

 

 

“Ezért döntöttem úgy 13 éve, hogy magánrendelőt nyitok és nem állok be az „állami futószalag” mellé, hogy teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak, és annyi időt szánhassak rájuk amennyire egy kezelés során szükségük van. Azt vallom, hogy az orvos nem fölérendelt szerepet játszik a páciense felett, hanem őszinte, kedves, baráti figyelemmel fordul felé.”
Dr. Pölös Andrea

 

 

A fogorvos székébe beülni sokaknak lelkileg is nagy megpróbáltatás, ezért tudjuk, hogy egy kedves mosoly, egy jó szó mennyit segíthet a kezelés során és nagymértékben segíti a gyógyulás folyamatát is.

 

Hitvallásunk, hogy “Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak”. Ezért olyan kollegákkal dolgozunk, akik kedvesek barátságosak és könnyen megtalálják a közös hangot a páciensekkel.

 

Folyamatosan teszünk azért, hogy a PrimaDenta Fogászati Szakrendelés az a hely legyen, ahova az emberek félelmüket messze maguk mögött hagyva jönnek, és széles mosollyal távoznak.

 

 

 

Az a célunk, hogy ne a fogorvos és a fogászati kezelés legyen az a rémisztő „mumus”, amivel kiválóan lehet ijesztgetni az embereket egészen kisgyerekkortól idős korig.

 

Nem, mi ennek pontosan ez ellenkezőjét szeretnénk!

Az inspirál minket, hogy ezt a régi rémképet eltüntessük az emberek fejéből.

 

Mivel fogorvoshoz senki sem jár szívesen (még mi sem) nem várhatjuk el, hogy jókedvűen keressenek fel minket pácienseink.

Azért viszont mindent elkövetünk a kollégákkal, hogy aki minket felkeres az félelmet és szorongást félretéve érkezzen hozzánk és egy nagy mosollyal távozzon. Otthon pedig elmondhassa, „…én már nem félek a fogorvostól, sőt örömmel megyek legközelebb is!”

 

Hiszen tudja, hogy nálunk már a bejelentkezéskor kedves, megértő szavakra talál, a problémáját gyorsan, fájdalommentesen, magas színvonalon, és természetesen szakmai tudásunk legjavát adva orvosoljuk úgy, hogy közben csak „körülötte forog a világ”.

 

Ezért a kezeléseinket az igények teljes mértékű figyelembevételével alakítjuk ki és ehhez lehetőségeinkhez mérten tartjuk is magunkat. Mi sem szeretjük az „apró betűs” részeket és az utólagos meglepetéseket.
Mi a tiszta, őszinte kommunikációban és a korrekt bánásmódban hiszünk.

 

Annak érdekében, hogy egy kezelés végén nyugodt szívvel engedjük útjára Pácienseinket, a beavatkozásokhoz körültekintően választjuk meg az anyagokat és eszközöket. Hosszas utánajárás és mérlegelés után tesszük le a voksunkat egy adott anyag vagy eszköz mellett. Mindenben törekszünk a prémium kategóriát választani, hiszen mi is ismerjük a mondást „olcsó húsnak híg a leve”. Ez pedig nem egyeztethető össze a minőségi szolgáltatással, mi pedig azt nyújtunk.

 

 

 

Természetesen nem is kérdés, hogy a munkánkra garanciát vállalunk.

 

Egy fárasztó nap végén boldogsággal tölt el minket, hogy megint úgy telt el egy nap, hogy ismét tettünk azért, hogy az emberek pozitív érzésekkel forduljanak a fogorvosukhoz és vállaljanak egy fogászati kezelést.

 

Hálásak vagyunk azért, hogy pácienseink értékelik az erőfeszítéseinket és az évek folyamán rengeteg pozitív töltetet kapunk tőlük. Ez a sok szeretet megerősíti bennünk, hogy érdemes volt ezt a pályát választani és ezt a szemléletmódot alkalmazni.

 

Ez erőt ad a folytatáshoz és a folyamatos fejlődéshez, hiszen jelenleg is rendelőnk bővítésén és szolgáltatási köreink szélesítésén dolgozunk.

 

 

A Primadenta csapata

Ismerje meg kollégáinkat

 • dr-polos-andrea

  Dr. Pölös Andrea

  fog- és szájbetegségek szakorvosa - a rendelő lelke és lelkes vezetője

  13 éve nyitottam meg magánrendelőmet azzal a céllal, hogy ne álljak be az „állami futószalag” mellé, hanem teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak.

   

  A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2002-ben.

   

  2 év rezidensi időszak után 2004-ben tettem le a fog- és szájbetegségek szakvizsgát. Utána kialakítottam Szegeden, a Kecskeméti u. 29/A alatt saját fogorvosi magánrendelőmet, melyben 3 éves megszakítással ma is dolgozom.

   

  2008. januárjától 2010. decemberéig Finnországban exkluzív magánklinikán folytattam pályafutásomat, melynek során a fogászat különböző területein mélyítettem el szaktudásomat. (Implantátumokra készülő pótlások, esztétikai fogászat, szájsebészet, altatásban végzett teljes száj-rehabilitáció stb.)

   

  2011. januárjától megkezdtem a hazai praktizálást Szegeden, majd párhuzamosan Budapesten, alkalmazva számos skandináv-módszert.

   

  A végzésem óta fontosnak tartom, hogy értesüljek  a legfrissebb információkról a fogászat különböző területeiről és elsajátítsam a legmodernebb technikákat. Ezért folyamatosan ellátogatok hazai- és külföldi szakmai előadásokra, kongresszusokra.

 • suranyi-tibor

  Surányi Tibor

  az üzletvitel motorja

  Bár a háttérben dolgozok a Primadenta fogászatért, teszem ezt szívvel-lélekkel. Az üzletvitel ugyan olyan fontos része a páciensek akadálytalan kiszolgálásának, mint maga a foggyógyítás, ezért a legnagyobb alaposággal végzem munkámat.

   

  Munkámat nagymértékben segíti, több mint 18 éves nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatom, egyetemi diplomámat Németországban szereztem, illetve volt szerencsém Franciaországban és Finnországban is több évig dolgozni.

   

  A fogászattal és az a köré épült rendszerekkel, gépekkel, ügyvitellel feleségem (Dr. Pölös Andrea) révén ismerkedtem meg és azonnal beleszerettem ebbe a világba.

  Lelkesen mélyedtem és mélyedek el a mai napig is, a különböző fogászati kezelést segítő eszközök, gépek világában és ez által is segítem a PrimaDenta Fogászat működését az operatív cégvezetés mellett.

 • dr-petho-gyongyi

  Dr. Pethő Gyöngyi

  szájsebész

  Szájsebészettel,  fej-nyaksebészeti esetekkel, bőrsebészettel, valamint arc esztétikai kezelésekkel foglalkozom.

   

  Mivel az általam művelt terület különösen elrettentő lehet a Pácienseknek, nagyon fontosnak tartom, hogy mindent kedvesen elmagyarázva, empátiával eloszlassam a félelmeket a kezelésektől. Betegeim elégedettsége a legfontosabb számomra.

   

  A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2010-ben.

   

  2010 és 2017 között a Szegedi Tudományegyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján töltöttem szakgyakornoki éveimet, ahol a szájsebészet mellett az arcon, fej-nyak régióban jelentkező számos, kihívást jelentő eset megoldására sajáthíthattam el a kezelési lehetőségeket.

   

  2017. novemberében teljesítettem Arc-, Állcsont- és Szájsebész szakvizsgámat kiváló eredménnyel. 2018-ban csatlakoztam a PrimaDenta Fogászat csapatához.

 • dr-fodor-tunde-gabriella

  Dr. Fodor Tünde Gabriella

  Parodontológus, fogszakorvos - a fogágybetegségek mestere

  A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomámat 2011-ben. Három év rezidensi időszak után tettem kiváló eredménnyel parodontológia szakvizsgát.

   

  Munkámat ugyanitt folytattam. Egyetemi tanársegédként az angol és magyar nyelvű fogorvostan és dentálhigiénikus hallgatóknak előadásokat, gyakorlatokat tartottam, emellett Kiskunmajsán és Gyulán végeztem magánrendelést.

   

  Szakterületem a parodontológia, a fogágy betegségeivel foglalkozó tudományág, amely minden fogászati kezelés alapját képezi.

   

  Szakmai tudásom maximális fejlődéséért számos külföldi és hazai konferencián veszek rész. Nyitott vagyok a szakmai újdonságok tanulására, alkalmazására, valamint folyamatosan követem a legújabb szakirodalmakat.

   

  Munkám során célom a pácienseim fogászati problémájának alapos feltárása, azok komplex, precíz ellátása.

 • dr-barna-balazs-karoly

  Dr. Barna Balázs Károly

  fogszakorvos, gyökérkezelés specialista - a fogmegtartás mestere

  2016-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudomáyi Karán.

   

  Negyedik évem után volt szerencsém először eljutni a Dental Worldre, ahol a megtartó és restauratív fogászat olyan lehetőségeivel és eszközeivel szembesültem, ami azonnal magával ragadott. Azóta szinte szerelmese, megszállottja vagyok ennek az irányzatnak.

   

  Fő érdeklődési területem eleinte a biomechanika és biomimetika lett, amely nálam nem csak azt jelenti, hogy formában és színben passzoljon a fog a többivel. Annál sokkal több, pontosan ismerni a fog szöveteinek és környezetének működését, a rá ható és visszaható erőket, ennek megfelelően tervezni, dolgozni, menteni, amíg érdemes.

   

  Ennek szinte egyensági következménye lett az endodoncia, azaz a gyökérkezelés és ahhoz tartozó határtudományokban való elmélyülés, a fog megtarthatóságának, megerősítésének és helyreállíthatóságának a határainak a kitolása, mégis ésszerű keretek között tartása.

   

  A végzésem óta számtalan magyarországi és külföldi, elméleti és hands-on képzésen is részt vettem, valamint a klinikai tudományos élet részese is lehetek, ezáltal egyre szélesebben, de mégis átfogóbban látom a fogorvoslást.

   

  Mindezek mellett pedig sikerült valamelyest visszakanyarodni oda, ahonnan indultam, azaz a sebészeti oldalhoz, ezt azonban már nem a fog eltávolítása és egy implantátum beültetése céljából, hanem a saját fogunk megtartása végett.

   

  Nem igazán ismerem a gyógyászatban a kompromisszum kifejezést, a sikert garantálni szeretem, nem pedig ígérgetni, én nem sajnálom ráfordítani az időt és az energiát, cserébe ugyanezt kérem a pácienseimtől is.

 • dr-dudas-balazs

  Dr. Dudás Balázs

  fogorvos

  Fogorvosi diplomámat 2018-ban szereztem, majd ezt követően a kecskeméti megyei fogászati klinikán kezdtem el dolgozni. Majd Szegedre költözve a PrimaDenta Fogászat csapatának tagjaként tevékenykedem.

   

  Érdeklődésem szerteágazó, imádom a kihívást jelentő eseteket. Rendszeresen részt veszek szakmai konferenciákon és továbbképző előadásokon, ezekkel is bővítve tudásomat. Legfőbb érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a különböző fogpótlások készítése.

   

  Fontos számomra, hogy pácienseimmel jó kapcsolatot alakítsak ki, a munkafázisokat átbeszélve szorongás és félelemmentes kezelést nyújtsak betegeimnek.

 • dr-kapas-eva

  Dr. Kapás Éva

  fogorvos

  Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2019-ben.

   

  Az esztétikai és megtartó fogászati, valamint a szájsebészeti beavatkozások területe foglalkoztat leginkább. Szaktudásomat a szakorvosképzés keretein belül folyamatosan bővítem. Fontosnak tartom a legkorszerűbb technológiák elsajátítását, ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken.

   

  A mindennapokban nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő tájékoztatására és a nyugodt légkör kialakítására. Munkám során a legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim gyógyultan és elégedetten hagyják el a rendelőt.

 • pappne-szucs-margit

  Nagyné Juhász Andrea

  dentalhigiénikus, fogászati szakasszisztens - a fogtisztítás mestere

  2013-ban a Szegedi Tudományegyetem védőnő szakán végezetem, ezzel egy időben megszereztem a fogászati asszisztens bizonyítványt is.

   

  2014 óta erősítem a PrimaDenta csapatát.

   

  A gyermekek szeretete mellett, annyira megtetszett a fogászati szakma, a páciensek elégedett mosolya, hogy szerettem volna kicsit én is testközelből részese lenni, ezért 2015-ben a dentálhigiénikus szakképesítést is megszereztem.

   

  Fontosnak tartom, hogy pácienseink félelemmentesen érezzék magukat a kezelések közben és elégedetten távozzanak rendelőnkből.

   

  Örömmel tölt el, hogy dentálhigiénikusként, kövezetlenül is részt vehetek a kezelésekben. Igyekszem a legnagyobb szakértelemmel teljes körű tájékoztatást nyújtani a helyes szájhigiénéről, hogy fogaik minél tovább egészségesek maradhassanak.

   

  Próbálok oldott légkört teremteni optimizmusommal és kedvességemmel, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát a rendelőben.

   

  Hiszen: „A mosoly az egyetlen olyan beszéd, amelyet szavak nélkül is mindenki megért.”

 • hajdu-hanna

  Hajdú Hanna

  fogászati asszisztens, recepciós

  2019-ben fejeztem be fogászati asszisztensi tanulmányaimat.

   

  Nagy öröm számomra, hogy a PrimaDenta Fogászat kiváló szakértelemmel rendelkező szakorvosai mellett dolgozhatom, akiktől rengeteget tanulhatok.

   

  Igyekszem odaadóan, lelkiismeretesen és precízen ellátni a rám bízott feladatokat. Célom, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat, ezáltal is maximális segítséget nyújtva mind a kollégáim, mind a páciensek számára.

 • horvath-nikolett

  Horváth Nikolett

  fogászati asszisztens - aranykezű segítségünk

  2017-ben szereztem meg fogászati asszisztens képesítésemet, majd csatlakozhattam a PrimaDenta Fogászat remek csapatához.

   

  Örömmel tölt el, hogy ebben a modern környezetben dolgozhatom, és napról napra fejlődhetek, tapasztalatot gyűjthetek.

   

  Fontos számomra, hogy a kezelések során megfelelő empátiával és kedvességgel én is hozzájáruljak a páciensek nyugodt hangulatához.

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné rendelőnket felkeresni! Hamarosan megkeressük időpontegyeztetés végett!

Online bejelentkezés »