Széchenyi 2020

Rólunk

Tudjon meg többet szegedi fogászatunkról

Jó lenne mosolyogva járni fogorvoshoz?

 

A mai rohanó világban az egymásra való odafigyelés kezd olyan ritka madárrá válni, mint a fehér holló. Úgy gondoljuk, ez nagyon komoly probléma. Nap mint nap tapasztaljuk új pácienseinknél, hogy arról panaszkodnak, milyen ritkán találkoznak olyan egészségügyi ellátással, ahol teljes mértékben odafigyelnek rájuk és egy kedves mosoly vagy egy jó szó luxusnak számít.

 

Hiszünk abban, hogy ezen lehet és kell is változtatni.

 

 

“Ezért döntöttem úgy 15 éve, hogy magánrendelőt nyitok annak érdekében, hogy teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak, és annyi időt szánhassak rájuk amennyire egy kezelés során szükségük van. Azt vallom, hogy az orvos nem fölérendelt szerepet játszik a páciense felett, hanem őszinte, kedves, baráti figyelemmel fordul felé.”
Dr. Pölös Andrea

 

 

A fogorvos székébe beülni sokaknak lelkileg is nagy megpróbáltatás, ezért tudjuk, hogy egy kedves mosoly, egy jó szó mennyit segíthet a kezelés során és nagymértékben segíti a gyógyulás folyamatát is.

 

Hitvallásunk, hogy “Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak”. Ezért olyan kollegákkal dolgozunk, akik kimagasló szakmai tudásukon felül kedvesek, barátságosak és könnyen megtalálják a közös hangot a páciensekkel.

 

Folyamatosan teszünk azért, hogy a PrimaDenta Fogászat Szegeden az a hely legyen, ahova az emberek félelmüket messze maguk mögött hagyva jönnek, és széles mosollyal távoznak.

 

 

 

Az a célunk, hogy ne a fogorvos és a fogászati kezelés legyen az a rémisztő „mumus”, amivel kiválóan lehet ijesztgetni az embereket egészen kisgyerekkortól idős korig.

 

Nem, mi ennek pontosan ez ellenkezőjét szeretnénk!

Az inspirál minket, hogy ezt a régi rémképet eltüntessük az emberek fejéből.

 

Mivel fogorvoshoz senki sem jár szívesen (még mi sem) nem várhatjuk el, hogy jókedvűen keressenek fel minket pácienseink.

Azért viszont mindent elkövetünk a kollégákkal, hogy aki minket felkeres az félelmet és szorongást félretéve érkezzen hozzánk és egy nagy mosollyal távozzon. Otthon pedig elmondhassa, „…én már nem félek a fogorvostól, sőt örömmel megyek legközelebb is!”

 

Hiszen tudja, hogy nálunk már a bejelentkezéskor kedves, megértő szavakra talál, a problémáját gyorsan, fájdalommentesen, magas színvonalon, és természetesen szakmai tudásunk legjavát adva orvosoljuk úgy, hogy közben csak „körülötte forog a világ”.

 

Ezért a kezeléseinket az igények teljes mértékű figyelembevételével alakítjuk ki és ehhez lehetőségeinkhez mérten tartjuk is magunkat. Mi sem szeretjük az „apró betűs” részeket és az utólagos meglepetéseket.
Mi a tiszta, őszinte kommunikációban és a korrekt bánásmódban hiszünk.

 

Annak érdekében, hogy egy kezelés végén nyugodt szívvel engedjük útjára Pácienseinket, a beavatkozásokhoz körültekintően választjuk meg az anyagokat és eszközöket. Hosszas utánajárás és mérlegelés után tesszük le a voksunkat egy adott anyag vagy eszköz mellett. Mindenben törekszünk a prémium kategóriát választani, hiszen mi is ismerjük a mondást „olcsó húsnak híg a leve”. Ez pedig nem egyeztethető össze a minőségi szolgáltatással, mi pedig azt nyújtunk.

 

 

 

Természetesen nem is kérdés, hogy a munkánkra garanciát vállalunk.

 

Egy fárasztó nap végén boldogsággal tölt el minket, hogy megint úgy telt el egy nap, hogy ismét tettünk azért, hogy az emberek pozitív érzésekkel forduljanak a fogorvosukhoz és vállaljanak egy fogászati kezelést.

 

Hálásak vagyunk azért, hogy pácienseink értékelik az erőfeszítéseinket és az évek folyamán rengeteg pozitív töltetet kapunk tőlük. Ez a sok szeretet megerősíti bennünk, hogy érdemes volt ezt a pályát választani és ezt a szemléletmódot alkalmazni.

 

Ez erőt ad a folytatáshoz és a folyamatos fejlődéshez.

 

 

 

A Primadenta csapata

Ismerje meg kollégáinkat

 • dr-polos-andrea

  Dr. Pölös Andrea

  fog- és szájbetegségek szakorvosa - a rendelő lelke és lelkes vezetője

  13 éve, Szegeden nyitottam meg magánrendelőmet azzal a céllal, hogy ne álljak be az „állami futószalag” mellé, hanem teljes figyelmem szentelhessem a hozzám fordulóknak.

   

  A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem diplomát 2002-ben.

   

  2 év rezidensi időszak után 2004-ben tettem le a fog- és szájbetegségek szakvizsgát. Utána kialakítottam Szegeden, a Kecskeméti u. 29/A alatt saját fogorvosi magánrendelőmet, melyben 3 éves megszakítással ma is dolgozom.

   

  2008. januárjától 2010. decemberéig Finnországban exkluzív magánklinikán folytattam pályafutásomat, melynek során a fogászat különböző területein mélyítettem el szaktudásomat. (Implantátumokra készülő pótlások, esztétikai fogászat, szájsebészet, altatásban végzett teljes száj-rehabilitáció stb.)

   

  2011. januárjától megkezdtem a hazai praktizálást Szegeden, majd párhuzamosan Budapesten, alkalmazva számos skandináv-módszert.

   

  A végzésem óta fontosnak tartom, hogy értesüljek  a legfrissebb információkról a fogászat különböző területeiről és elsajátítsam a legmodernebb technikákat. Ezért folyamatosan ellátogatok hazai- és külföldi szakmai előadásokra, kongresszusokra.

 • dr-vlocsko-mate

  Dr. Vlocskó Máté

  Arc-, Állcsont és Szájsebész

  2013-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetemen általános orvosként, azóta az egyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján dolgozok, 2019 óta szakorvosként.

   

  Arc-, Állcsont és Szájsebészként gyakran találkozok műtét előtt álló betegekkel, így tudom, mi a két leggyakoribb félelmük.

   

  Egyrészt az ismeretlen, hogy mi fog velük történni, másrészt pedig a fájdalomtól való félelem.

   

  Munkám során így nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a páciensekkel lépésről-lépésre átbeszéljem a tervezett beavatkozást és annak várható következményeit. E mellett pedig arra törekszem, hogy a beavatkozás a lehető legkomfortosabb és fájdalommentes legyen.

 • dr-barna-balazs-karoly

  Dr. Barna Balázs Károly

  fogszakorvos, gyökérkezelés specialista - a fogmegtartás mestere

  2016-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudomáyi Karán.

   

  Negyedik évem után volt szerencsém először eljutni a Dental Worldre, ahol a megtartó és restauratív fogászat olyan lehetőségeivel és eszközeivel szembesültem, ami azonnal magával ragadott. Azóta szinte szerelmese, megszállottja vagyok ennek az irányzatnak.

   

  Fő érdeklődési területem eleinte a biomechanika és biomimetika lett, amely nálam nem csak azt jelenti, hogy formában és színben passzoljon a fog a többivel. Annál sokkal több, pontosan ismerni a fog szöveteinek és környezetének működését, a rá ható és visszaható erőket, ennek megfelelően tervezni, dolgozni, menteni, amíg érdemes.

   

  Ennek szinte egyensági következménye lett az endodoncia, azaz a gyökérkezelés és ahhoz tartozó határtudományokban való elmélyülés, a fog megtarthatóságának, megerősítésének és helyreállíthatóságának a határainak a kitolása, mégis ésszerű keretek között tartása.

   

  A végzésem óta számtalan magyarországi és külföldi, elméleti és hands-on képzésen is részt vettem, valamint a klinikai tudományos élet részese is lehetek, ezáltal egyre szélesebben, de mégis átfogóbban látom a fogorvoslást.

   

  Mindezek mellett pedig sikerült valamelyest visszakanyarodni oda, ahonnan indultam, azaz a sebészeti oldalhoz, ezt azonban már nem a fog eltávolítása és egy implantátum beültetése céljából, hanem a saját fogunk megtartása végett.

   

  Nem igazán ismerem a gyógyászatban a kompromisszum kifejezést, a sikert garantálni szeretem, nem pedig ígérgetni, én nem sajnálom ráfordítani az időt és az energiát, cserébe ugyanezt kérem a pácienseimtől is.

 • dr-lengyel-laura-petra

  Dr. Lengyel Laura Petra

  Fogszabályozó szakorvos

  A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végeztem Summa cum laude minősítéssel 2013-ban.

   

  Már az egyetem alatt tudtam, hogy fogszabályozással szeretnék majd foglalkozni, egy olyan szakterülettel, mely folyamatos fejlődésre, gondolkodásra késztet, és állandó kihívás elé állít.

   

  Büszke vagyok rá, hogy az ország legkiválóbb specialistájától tanulhattam, és hálás, hogy a mai napig mellette is dolgozhatok.

   

  Hiszem, hogy egy orvosnak nemcsak a páciense betegségeit, hanem a lelkét is gyógyítania kell, hiszen a kettő egymástól elválaszthatatlan. Egy fogszabályozó kezeléssel, mely visszaadja a beteg önbizalmát, ez egyszerre meg is valósulhat.

 • dr-radi-tamas

  Dr. Rádi Tamás

  fogorvos

  Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2015-ben. Fő érdeklődési területemet a fogpótlások, illetve a különféle konzerváló fogászati eljárások, azon belül is az esztétikai fogászat tárgyköre képezi.

   

  Célom, hogy a fájdalommentes és precíz fogászati kezelések során segíteni tudjak minden eddigi és leendő páciensem számára.

   

  Nyugodt, közvetlen légkör megteremtésére törekszem, hogy bármilyen problémáról is legyen szó, mindig bizalommal forduljanak hozzám.
  Elkötelezett vagyok a  kiemelkedő szintű fogászati ellátás nyújtásában, a nap mint nap jelentkező új kihívások a lehető legnagyobb alapossággal történő megoldásában, melynek elengedhetetlen része tudásom naprakészen tartása.

   

  Számomra a legnagyobb elismerés az elégedett páciens, melyhez minden esetben maximális precizitással, türelemmel és empátiával igyekszem hozzájárulni.

 • dr-dudas-balazs

  Dr. Dudás Balázs

  fogorvos

  Fogorvosi diplomámat 2018-ban szereztem, majd ezt követően a kecskeméti megyei fogászati klinikán kezdtem el dolgozni. Majd Szegedre költözve a PrimaDenta Fogászat csapatának tagjaként tevékenykedem.

   

  Érdeklődésem szerteágazó, imádom a kihívást jelentő eseteket. Rendszeresen részt veszek szakmai konferenciákon és továbbképző előadásokon, ezekkel is bővítve tudásomat. Legfőbb érdeklődési területem az esztétikai fogászat és a különböző fogpótlások készítése.

   

  Fontos számomra, hogy pácienseimmel jó kapcsolatot alakítsak ki, a munkafázisokat átbeszélve szorongás és félelemmentes kezelést nyújtsak betegeimnek.

 • dr-arva-bernadett

  Dr. Árva Bernadett

  fogorvos

  Fogorvosi diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán 2017-ben  szereztem.

   

  Munkám során fontosnak tartom a precíz szakmai munkát, az oldott, nyugodt légkör megteremtését, és a bizalmon alapuló, tartós orvos-páciens kapcsolat kialakítását.

   

  Célom, hogy a páciens elégedetten és mosolyogva távozzon a rendelőből a fogászati kezelések után.

 • dr-kapas-eva

  Dr. Kapás Éva

  fogorvos

  Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem 2019-ben.

   

  Az esztétikai és megtartó fogászati, valamint a szájsebészeti beavatkozások területe foglalkoztat leginkább. Szaktudásomat a szakorvosképzés keretein belül folyamatosan bővítem. Fontosnak tartom a legkorszerűbb technológiák elsajátítását, ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken.

   

  A mindennapokban nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő tájékoztatására és a nyugodt légkör kialakítására. Munkám során a legfontosabb számomra az, hogy a pácienseim gyógyultan és elégedetten hagyják el a rendelőt.

 • kis-gyorgy-rita

  Kis-György Rita

  Diplomás dentálhigiénikus

  2018-ban szereztem meg diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Egészségügyi gondozás és prevenció alapszak, dentálhigiénikus szakirányán.

   

  Dentálhigiénikusként célom segíteni pácienseimet, hogy minél hosszabb ideig megőrizhessék szájüregi egészségüket, melyhez elengedhetetlen a megfelelő fogmosási technikák, eljárások, eszközök és anyagok felhasználásának, mindennapi alkalmazásának ismerete, valamint más, életmóddal összefüggő tényezők, pl. a táplálkozási szokások figyelembevétele.

   

  A kellőképpen kialakított otthoni szájhigiénés rutin a rendszeres rendelői, professzionális tisztítással kiegészítve segít fenntartani fogaink és szájüregünk egészségét.

   

  Fontosnak tartom, hogy pácienseimmel partneri kapcsolatban, szoros együttműködésben dolgozzunk egészségi állapotuk megőrzésén, javításán és helyreállításán, melyhez úgy vélem elengedhetetlen a nyugodt, kellemes atmoszféra, valamint a hatékony kommunikáció.

   

  Célom, hogy minden páciensem biztonságban érezhesse magát, melyhez szorosan kapcsolódik a fogászati kezeléstől való szorongás és félelem oldása, valamint megelőzése is. A dentálhigiéniás kezelések során kitüntetett figyelmet szentelek a kezelési terv részletes megbeszélésére, illetve a páciens aggályainak, felmerülő kérdéseinek megválaszolására.

 • horvath-nikolett

  Horváth Nikolett

  fogászati asszisztens - aranykezű segítségünk

  2017-ben szereztem meg fogászati asszisztens képesítésemet, majd csatlakozhattam a PrimaDenta Fogászat remek csapatához.

   

  Örömmel tölt el, hogy ebben a modern környezetben dolgozhatom, és napról napra fejlődhetek, tapasztalatot gyűjthetek.

   

  Fontos számomra, hogy a kezelések során megfelelő empátiával és kedvességgel én is hozzájáruljak a páciensek nyugodt hangulatához.

 • hajdu-hanna

  Hajdú Hanna

  fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

  2019-ben fejeztem be fogászati asszisztensi tanulmányaimat.

   

  Nagy öröm számomra, hogy a PrimaDenta Fogászat kiváló szakértelemmel rendelkező szakorvosai mellett dolgozhatom, akiktől rengeteget tanulhatok.

   

  Igyekszem odaadóan, lelkiismeretesen és precízen ellátni a rám bízott feladatokat. Célom, hogy folyamatosan bővítsem tudásomat, ezáltal is maximális segítséget nyújtva mind a kollégáim, mind a páciensek számára.

 • pappne-szucs-margo

  Pappné Szűcs Margó

  fogászati asszisztens, recepciós

  Főállásban óvónő vagyok, de az egészségügy iránti érdeklődés és az emberek segítésének igénye miatt 10 éve megszereztem a fogászati asszisztensi végzettséget és alkalmanként empatikus attitüdömmel erősítem a PrimaDenta csapatát.

   

  Világunk rohamosan fejlődik és ez alól az orvostudomány sem kivétel.

   

  A PrimaDenta lépést tart a fejlődéssel, miközben megőrzi a barátságos, félelemmentes, kedves légkört páciensei számára. Örömömre szolgál, hogy mindehhez én is hozzájárulok.

 • suranyi-tibor

  Surányi Tibor

  az üzletvitel motorja

  Bár a háttérben dolgozok a Primadenta fogászatért, teszem ezt szívvel-lélekkel. Az üzletvitel ugyan olyan fontos része a páciensek akadálytalan kiszolgálásának, mint maga a foggyógyítás, ezért a legnagyobb alaposággal végzem munkámat.

   

  Munkámat nagymértékben segíti, több mint 18 éves nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatom, egyetemi diplomámat Németországban szereztem, illetve volt szerencsém Franciaországban és Finnországban is több évig dolgozni.

   

  A fogászattal és az a köré épült rendszerekkel, gépekkel, ügyvitellel feleségem (Dr. Pölös Andrea) révén ismerkedtem meg és azonnal beleszerettem ebbe a világba.

  Lelkesen mélyedtem és mélyedek el a mai napig is, a különböző fogászati kezelést segítő eszközök, gépek világában és ez által is segítem a PrimaDenta Fogászat működését az operatív cégvezetés mellett.

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné szegedi rendelőnket felkeresni!

Online bejelentkezés »