Széchenyi 2020

Fogmegtartó kezelések

 

 

Diagnosztika

 

A korrekt, precíz kezelés előfeltéte a megfelelően megválasztott és alkalmazott diagnosztika. Ennek alapvető eleme a részletes szájvizsgálat, mely a fogak ellenőrzésén kívül egyúttal a lágyrészek átnézését is jelenti, szájüregi szűrésről van szó.

 

Tovább »

 

 

Tömések, betétek

 

A hagyományos amalgám tömés alternatívája, az esztétikus tömés szuvasság, kopás, törés, esztétikai igény, fogak közötti rés lezárása és amalgám tömés cseréje céljából használható.

 

Tovább »

 

 

Gyökérkezelés

 

Ha foga gyulladt és fáj, esetleg ütés miatt elhalt vagy csak nem megfelelő  a régi gyökértömés, akkor ne hezitáljon tovább, jöjjön el hozzánk, hogy felderíthessük az okot és garantáltan fájdalommentesen orvosolhassuk!

 

Tovább »

 

 

Lézeres kezelések

 

Lézer már a fogászatban is? Teheti fel jogosan a kérdést.

Igen, ezt a nagy energiájú fénynyalábot már nem csak a hétköznapi életben (pénztárnál kódleolvasó, lézeres sebességmérő, CD-olvasó és sorolhatnánk még) használjuk, de a különböző orvosi területeken is (fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat, nőgyógyászat stb.)egyre jobban elterjedőben van.

Nincs ez másként a fogorvoslásban sem. Ma egy modern fogorvosi rendelő elképzelhetetlen lézerkészülék nélkül!

 

Tovább »

 

 

Fogágybetegségek kezelése

 

Duzzadt és vérzik az ínye? Szájszagtól szenved? Mozognak a fogai? Minden bizonnyal Ön is a fogágybetegek népes táborát gazdagítja. (A felnőtt lakosság kb.70-80%-a szenved ettől.)
Elkeseredésre viszont nincs ok, hiszen egyre modernebb módszerek állnak rendelkezésre a kezelésre vagy a folyamat lassítására.

 

Tovább »

 

 

Gyermekfogászat

 

Az egész család mosolyáról gondoskodunk.

 

Tovább »

 

 

Foglaljon időpontot

Adja meg elérhetőségét, a preferált időpontokat és hogy milyen problémával szeretné szegedi rendelőnket felkeresni!

Online bejelentkezés »